Showbiz

Ce decizie a putut lua Oana Roman, chiar înainte de moartea Mioarei Roman, când doctorii îi mai dădeau 10% şanse de supravieţuire?

Mioara Roman a avut două căsnicii în viața sa. În primul rând, a fost căsătorită timp de 12 ani cu fostul antrenor al naționalei feminine de scrimă, Iosif Zilahy. După aceasta, și-a refăcut viața alături de Petre Roman. Căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după o perioadă de trei decenii.

În timpul dificil al ultimelor zile de viață ale Mioarei Roman, Oana Roman a luat o decizie importantă. Conform afirmațiilor lui Lucuțar, Oana Roman a căutat-o pentru a regla toate detaliile în legătură cu înmormântarea încă din momentul în care medicii au informat-o că șansele de supraviețuire ale mamei sale sunt reduse la doar 10%.

Ce decizie a putut lua Oana Roman, chiar înainte de moartea Mioarei Roman

Lucuţar susţine că Oana Roman a venit la ea pentru a pune la punct toate detaliile înmormântării încă din momentul în care medicii i-au spus că mama ei nu mai are decât 10% şanse de supravieţuire.

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă.

Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție.

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți„, a transmis Gabriela Lucuţar.

blank