Divortul Lorei a venit la pachet cu plangerea pe care i-a facut-o unui barbat mult prea insistent care reusise sa bage frica-n ea din cauza terorizand-o cu mesaje in toiul noptii. Acum, blonda spera ca “inculpatul” sa nu recidiveze.

61601990

Naste pasiuni nebune in randul barbatilor, iar in ultimii ani Lora a avut in permanenta de-a face cu hartuitori care i-au periclitat din plin linistea noptilor. Desi era obisnuita cu insistentele admiratorilor, solista a hotarat sa puna piciorul in prag, in urma cu o luna si jumatate, chiar in ziua divortului, cand s-a dus la Politie si a reclamat un fan care a incercat sa se apropie de ea mai mult decat ar fi trebuit. Nu a dorit sa ofere prea multe detalii in legatura cu cele intamplate, insa a lasat de inteles ca se speriase destul de rau din moment ce a recurs la acest gest intalnit mai degraba in randul vedetelor de la Hollywood.

61600957

Ei bine, in cazul Lorei oamenii legii si-au facut datoria destul de repede, hartuitorul a fost chemat sa dea declaratii, iar in cele din urma a fost gasit vinovat. Cum nu savarsise, insa, o fapta grava, acesta a primit o amenda si un avertisment verbal. In cazul in care nu se va linisti, politistii l-au informat pe fanul insistent, care facuse o obsesie pentru cantareata, ca il asteapta un ordin de restrictie.

61596511

Vestea a bucurat-o foarte mult pe Lora, dar si pe managerii ei: “Noi, ca management, vom actiona de fiecare data cand consideram ca se depaseste granita fan-artist, oamenii trebuie sa inteleaga ca este o limita care trebuie respectata”, a declarat Laura Gruia, reprezentantul Lorei.