Showbiz, Stiri

Ce are de împărţit Gabriel Cotabiţă cu Paula Seling şi Ovi?!

«Anul acesta, aducem acasă trofeul Eurovision»

Paula-si-Ovi

Ovi şi Paula Seling ţin morţiş să-şi depăşească performanţa din 2010, când au obţinut locul 3 în marea finală a Eurovison. Şi au toate şansele ca visul lor să devină realitate, prezentându-se în finala naţională de sâmbătă, de la Braşov, cu o piesă valoroasă, produsă de o echipă străină de profesionişti.

Cei doi artişti nu au emoţii prea mari pentru finala naţională, când juriul şi telespectatorii TVR vor vota piesa ce urmează a reprezenta România la concursul programat pe 10 mai, în Danemarca, deoarece, în comparaţie cu ceilalţi 11 adversari români, au cam toate atuurile.

Piesa “Miracle” e compusă de o echipă norvegiană, produsă de una daneză şi masterizată de cea mai tare echipă din Europa – Cutting Room, acolo unde a fost lucrată şi melodia “Euphoria” by Loreen, câştigătoarea trofeului de acum doi ani.

Prin urmare, ei se vor implica în promovarea piesei în zona Scandinaviei. Să nu uitam că Ovi are şi cetăţenie norvegiană, muzica lui fiind cunoscută în această ţară, aşa că am putea primi puncte din partea lor: “Avem şanse 1 din 12 la selecţia naţională alături de ceilalţi concurenţi, care sunt destul de bine pregătiţi. Scopul meu este să trec de selecţia naţională şi să merg împreună cu Ovi în Danemarca, ca să reprezentăm România. Lucrez de patru ani să-mi depăşesc limitele şi să mă perfecţionez. Dacă vom reprezenta România, eu şi Ovi vrem să venim acasă cu marele premiu. Sperăm ca anul acesta să fie anul României şi să aducem acasă trofeul”, a declarat Paula Seling în presa mondenă.

paula-

Un alt aspect demn de menţionat este faptul că ambii artişti vorbesc fluent limba engleză, au o dicţie impecabilă, sunt spontani şi charismatici şi pot face faţă cu uşurinţă interviurilor jurnaliştilor străini în urma promovării internaţionale.

Gabriel Cotabiţă s-a înscris şi el în cursa pentru Eurovision 2014, cu trupa VH2, însă nu a reuşit să treacă de preselecţie, iar acum este destul de critic în ceea ce-i priveşte pe cei admişi: “Deşi Ovi şi Paula sunt favoriţii nedisimulaţi ai ediţiei, pe mine nu m-au convins. I-am văzut şi pe viu şi nu m-au scos din papuci. «Miracle» nu este Playing with Fire, nici ei nu par a mai avea chimia de acum câţiva ani. Autorii, vreo 4, par a fi scris câte o parte separat şi după aceea Ovi a venit şi a pus crâmpeiele laolaltă. Piesa nu curge firesc şi se termină jos. Vom vedea! Totul depinde de cum se va cânta la Braşov şi cât de convingători vor fi pentru public Anca Florescu şi Ştefan Stan. Ambiţioşi şi valoroşi sunt ambii, piesele sunt bune, moderne, au clipuri superbe” .

 

 

blank