Social, Stiri

Ce convenabil! Puşcăria te scapă de impozitele pe maşina de lux?!

Asta-i dreptate?! Un turdean a reuşit să fie scutit de la plata dărilor pe motiv că este la închisoare!!!

  Puscarie

În timp ce contribuabilul obişnuit trebuie să-şi plătească dările la timp, un puşcăriaş a beneficiat de scutirea la plată pentru autoturismul de lux pe care-l deţine, pe motiv că… e după gratii!

Consilierii locali din Turda au aprobat anumite înlesniri la plata dărilor către bugetul local, pentru o persoană condamnată, care se află la închisoare în Marea Britanie, pe motiv că nu poate plăti, fiind după gratii!

Consilierul liberal Cristian Felezeu a atras atenția colegilor din forul deliberativ că în ultima perioadă au existat prea multe scutiri de la plata impozitelor pentru diverse persoane, fapt care ar duce la o „subțiere” a bugetului local, în plus în opinia sa, nu este cazul să fie scutite de plată persoane care au săvârșit fapte antisociale. Cu toate acestea, proiectul a fost aprobat cu două voturi împotrivă şi trei abţineri, din totalul celor 21 de consilieri locali.

Todorovici Iosif Carol a făcut o cerere către administraţia locală prin intermediul mamei sale, solicitând scutirea de la plata majorărilor de întârziere pentru plata impozitului auto, respectiv circa 3.000 de lei, pe motiv că nu are venit, în prezent fiind încarcerat în Anglia. Turdeanul este plecat din 1998 în Marea Britanie, iar între anii 2009-2013 spune că nu a obţinut venituri, fiind reţinut de “organele de poliţie din Olanda”, iar în prezent, este închis într-un penitenciar din Anglia.