Showbiz, Stiri

Ce contract are Andreea Marin cu TVR?!

Cât câştigă “Zâna” după fiecare emisiune

andreea_marin_tvr

Andreea Marin are un contract ferm cu TVR si, din februarie, isi va relua emisiunile de duminica seara. Proaspat casatorita cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, vedeta continua sa fie una dintre cele mai dorite vedete de televiziune din Romania.

“Zana” a inregistrat numeroase succese, cel mai mare fiind revenirea pe micile ecrane in calitate de amfitrioana a emisiunii “Pretuieste viata”, un proiect complex care aduce in fata publicului cazuri sociale emotionante.

Surse din TVR sustin ca, in fiecare luna, dupa 12 ore de emisie in direct, Andreea Marin isi imbogateste bugetul cu suma de 10.000 de euro, avand unul dintre cele mai mari salarii de pe statele de plata ale televiziunii publice, informează presa mondenă.

“In momentul in care Andreea Marin si-a negociat contractul, a pus niste conditii! A semnat pe un an, iar cel de al doilea sezon va incepe in februarie! In plus, ratingul este unul foarte bun si toata lumea este multumita!”, a spus o persoana extrem de implicata in acest proiect.