Showbiz, Stiri

Ce condiţie bizară pune o vedetă de la noi pentru a apărea într-o revistă pentru bărbaţi!

„Voi poza în Playboy doar pentru a-mi ajuta…”

denisa_04_7a1798cf00

 Una dintre cele mai frumoase mămici din România dă cărţile pe faţă. Aceasta ar accepta să pozeze în Playboy numai dacă va fi nevoită să facă rost de bani pentru fiica ei.

Blondina Densia Nechifor este o prezenţă destul de discretă în showbizul autohton. Deşi a stat departe de această lume, nu a fost ferită totuşi de scandaluri, din cauza asocierii ei cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

denisa-nechifor-rania

Acest lucru i-a adus însă şi o nedorită, spune ea, notorietate. Iar de aici până la o propunere de a poza în revista cu iepuraş nu a mai fost decât un pas. Numai că Denisa a refuzat toate aceste oferte, indiferent cât de generoase au fost. O singură situaţie ar face-o însă să accepte să pozeze goală: viitorul fetiţei ei, Rania.

„Au existat mai multe oferte de a poza în Playboy. Prima ofertă a venit câteva luni după ce am născut-o pe Rania. Din punct de vedere fizic mă simt mai bine decât înainte să am copil. Eu sunt categorică şi conservatoare şi ţin foarte mult la discreţie şi intimitate. Nu mă văd dezgolită în reviste. Dacă aş face acest pas, ştiu că familia, prietenii şi apropiaţii au încredere în mine şi mi-ar respecta decizia. Pictorialul mi-ar aduce imagine şi publicitate, dar eu n-am nevoie de asta acum (…) Dacă existenţa fiicei mele ar depinde de banii din pictorialul în Playboy, aş poza pentru o sumă mare de bani. Pentru viitorul copilului meu aş face-o. Rania este viaţa mea”, a declarat Denisa Nechifor pentru ziarulring.ro.

 

blank