Showbiz, Stiri

Ce are in comun iubitul Andreei Balan cu Pitbull, Usher si Christina Aguilera?

Andreea Balan a reusit sa il faca uitat pe Keo si acum traieste o adevarata poveste de dragoste cu un american pe care l-a cunoscut prin intermediul verisoarei ei. Cei doi au petrecut clipe de vis in Mamaia, iar acum s-au intors in Bucuresti.

Andreea si Michael pozeaza in cel mai fericit cuplu din showbiz la ora actuala. Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu 3 saptamani pe taram american, iar de atunci sunt de nedespartit. Isi vorbesc non-stop iar Andreea a reusit sa treaca peste socul pricinuit de infidelul Keo, barbatul care i-a fost alaturi vreme de 9 ani.

“Se pare ca sunt un om bun. Dumnezeu m-a rasplatit mai repede decat credeam. Indiferent de ce se intampla trebuie sa ne simtim bine si sa fim deschisi la dragoste, la fericire. Am plecat in vacanta cu inima deschisa si asta s-a intamplat. Imi doresc sa reziste si sa ramanem impreuna. Daca nu va fi sa fie voi fi foarte fericita cu clipele petrecute impreuna. Deocamdata dintr-o luna si trei saptamani ne-am vazut o luna. Mie imi place foarte mult sa calatoresc”, a spus Andreea Balan la Antena 1.

Michael are un CV bogat si lucreaza pentru companii care organizeaza evenimente pentru Christina Aguilera, Pitbull si Usher. “Lucreaza la mai multe companii care organizeaza evenimente pentru Christina Aguilera, Pitbull, Usher. Vom sta si acolo si aici. Nu ma voi muta in America. Imi doresc sa fiu un exemplu. Cand am suferit am spus, cand sunt fericita spun. Femeile care trec prin ceea ce am trecut eu nu trebuie sa dispere. Michael mi-a dat dragoste. Mi-a redat universul fericirii”, a mai declarat blondina.