Showbiz, Stiri

Ce caută Criss într-o cadă… plină cu mere?!

Vezi ce noutăţi au pregătit pentru voi Criss şi Vlad!

one_0323

Criss si Vlad au filmat weekendul trecut cel de-al doilea videoclip din cariera trupei ONE, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”, lansata in urma cu aproape doua saptamani.

one_0332

Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Liviu Neagoe, si au durat aproape 20 de ore.

one_0141

Fanii trupei ONE vor putea vedea in noul clip scene spectaculoase, pline de iubire, romantism si senzualitate. Unul dintre momentele “hot” ale clipului este acela in care Criss apare intr-o cada neagra, fabricata special pentru acest videoclip de Martplast, plina cu mere rosii, care plutesc in apa.

one_0268

Un alt moment special este cel in care Criss si Vlad sunt imbratisati, inconjurati de o “perdea” de becuri.

one_0282

“Ne-a placut foarte mult scenariul, a fost facut special pentru noi si ne reprezinta. Ne veti vedea in ipostaze noi, neobisnuite, care speram sa va placa. Mesajul clipului este insa simplu: ne iubim, suntem indragostiti, iar sentimentele noastre sunt atat de puternice, incat vor dura toata viata, till the end of time”, au spus Criss si Vlad.

one_0232

Pe langa noul videoclip, trupa ONE si-a facut blog, oneband.ro, special pentru a tine legatura cu prietenii din toata tara, si pregatesc si albumul de debut, “Aprinde un vis”, ce va fi disponibil in curand in toate magazinele din tara. Momentan, albumul poate fi descarcat de pe iTunes, aici: https://itunes.apple.com/ro/album/aprinde-un-vis/id730183517. Mai mult decat atat, Criss si Vlad vor pleca la inceputul lunii noiembrie in primul lor turneu national.

one_0423

Primul concert din cadrul turneului va avea loc la Targu-Mures (8 noiembrie, Teatrul National). Urmatoarele orase in care fanii ONE isi pot vedea idolii sunt Cluj-Napoca (9 noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor), Oradea (10 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (11 noiembrie, Sala Capitol) si Deva (13 noiembrie, Teatrul de Arta).

blank