Showbiz

Ce cadou special au primit Liviu și Bogdana, la împlinirea a două luni de logodnă?

Liviu și Bogdana au primit un cadou special în ziua în care au sărbătorit două luni de la logodnă. Cei doi au ținut să transmită un mesaj de mulțumire în online.

Cu ocazia împlinirii a două luni de logodnă, Liviu și Bogdana au primit cadou un tablou cu ei, din ziua Finalei Mireasa. Bogdana a transmis un mesaj de mulțumire pentru cei care au făcut acest gest.

Ce cadou au primit Liviu și Bogdana de la Mireasa, cu ocazia împlinirii a două luni de la logodnă

„Vă mulțumim din suflet pentru acest cadou minunat pe care ni l-ați făcut pentru aniversarea a 2 luni de logodnă. Sunteți speciali pentru noi, vă iubim mult oameni frumoși. Vă dorim tuturor să vă iubiți frumos, să vă respectați și să aveți grijă unul de celălat”, a transmis soția lui Liviu.

Cei doi s-au fotografiat lângă frumosul tablou. În tablou Liviu și Bogdana apar sărutându-se, în ziua în care s-au căsătorit civil.

Liviu și Bogdana s-au căsătorit în finala sezonului 8 Mireasa

Povestea de dragoste dintre Bogdana şi Liviu a avut un debut complet neașteptat. Băiatul s-a sărutat cu o altă concurentă la prima petrecere, dar în aceeași seară și-a dat seama că Bogdana este femeia pe care și-o dorește în viața lui şi a mers la ea pentru a-i împărtăși sentimentele. Cei doi s-au sărutat și în următoarea emisie live de Mireasa au anunțat public că formează un cuplu. Relația lor a fost pusă la încercare când fata a fost votată să părăsească emisiunea. Timp de 2 săptămâni, Bogdana a locuit în casa lui Liviu, în timp ce el și mama lui s-au aflat în casa Mireasa. Publicul a votat apoi întoarcerea Bogdanei în emisiune, iar cei doi îndrăgostiți nu și-au mai încăput în piele de fericire în momentul revederii. Bogdana și Liviu formează al doilea cuplu logodit din seoznul 8 Mireasa. Tânărul și-a cerut în căsătorie iubita la Florența, într-un cadru spectaculos. Cei doi și-au mărturisit dragostea pe care și-o poartă unul altuia și au decis să se căsătorească pe 22 decembrie 2023.

Citește și  Are dureri de spate după accident, dar va cânta în cinci locuri de Revelion

Cei doi și-au rostit jurăminte superbe:

Bogdana: Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul, că îți voi fi alături. Te văd cel mai bun tată pentru copiii noștri. Îmi doresc când vom fi bătrâni să ne privim cu atâta iubire în privire. Nu mai am cuvinte. Te iubesc cum nu am mai iubit și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că te-am întâlnit.

Liviu: Dragostea vieții mele, vreau să-ți spun că timpul s-a oprit în loc când am avut primul sărut. Nimic nu se compară cu felul în care mă iubești, mă alinți, în momentele alea simt că am câștiat. Știi că de fiecare dată e nevoie doar să te uiți în ochii mei. Nu voi permite niciodată ca pasiunea dintre noi să se stingă. Te voi susține cum nimeni nu a făcut-o până acum. Când vei fi lângă mine, vei fi mereu acasă oriunde ne-ar duce viața. Crede-mă, scumpa mea soție, că te iubesc mai mult de dincolo de infinit.

blank