Showbiz, Stiri

Ce bombe sexy vor urca pe ringul de la “Dansez pentru tine”

Acestea sunt cele opt vedete care se vor lupta… dansând

3_efa3cd_506f65393e
Sore

La Pro Tv s-a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte antrenamentele concurenţilor şi ale perechilor lor, vedetele alături de care se vor înfrunta în cea de-a 14 ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine”. Acestea sunt cele opt nume “grele” care vor urca pe scenă şi vor dansa până la epuizare pentru a ţine vie flacăra speranţei partenerilor lor din concurs, dar şi modificările de ultim moment aduse de echipa Pro formatului emisunii.

IMG_7592-Edit
Ruby

Pentru toţi cei opt concurenţi, cazaţi la o pensiune din Ciocăneşti, de lângă Buftea, săptămâna a început cu emoţiile aflării numelor vedetelor care le vor fi parteneri de dans, dar şi a coregrafilor care îi vor antrena în lupta dură pentru obţinerea premiului cel mare. Primul pas a fost stabilirea perechilor concurent-vedetă.

1_ad74fa_72e2058336
Ilinca Vandici

Producătorii de la “Dansez pentru tine”, emisiune care începe pe 18 octombrie, au ţinut cont, atunci când au format echipele care vor intra în concurs, de statura şi de greutatea fiecăruia dintre participanţi, atât vedete, cât şi concurenţi. “Am încercat să formăm cupluri cât mai omogene, să nu existe un partener foarte înalt şi unul foarte scund sau să fie diferenţe foarte mari de greutate”, au dezvăluit surse din echipa de producţie. Apoi, odată perechile formate, s-a tras la sorţi, dintr-un bol, după modelul din fotbal, numele coregrafului care se va alătura perechii vedetă-concurent. Cantonamentul a început de luni.

_MG_8762_resize_01
Elena, de la Mandinga

Cele opt VIP-uri care vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans în lupta pentru împlinirea visului partenerului de concurs sunt următorii: cântăreaţa Ruby (24 de ani), de fotbaliştii Nana Falemi (39) şi Giani Kiriţă (36), de prezentatoarea TV Ilinca Vandici (27), de cântăreţul Sorin (32) din trupa Akcent, de Elena (25) de la Mandinga, de Sore (24) şi de Dima (24), ambii din trupa LaLa Band.

nana1
Nana Falemi

Chiar din prima zi de cantonament, după ce prezentările au fost făcute, echipele vedetă-concurent s-au dezmorţit şi au învăţat câteva figuri, preţ de un ceas-două, sub coordonarea antrenorilor lor, pe platourile de filmare de la Buftea.

Dima
Dima, de la LaLa Band

Cum timpul rămas până la începerea emisiunii este foarte scurt, coregrafii le-au pregătit elevilor o perioadă foarte încărcată, cu antrenamente dure, epuizante.

giani-kirita
Giani Kiriţă

Cum în televiziune lucrurile se mişcă repede, cei care au grijă ca emisiunea “Dansez pentru tine” să rămână în vârful audienţelor au gândit pentru acest nou sezon câteva schimbări.

sorin-brotnei
Sorin Brotnei

“Vor apărea elemente de reality show. Îi vom filma pe concurenţi ca la Big Brother, fără să intrăm însă în intimitatea lor. Le vom surprinde bucăţi din viaţa obişnuită, vom vedea cum îşi vorbesc unul altuia şi în afara scenei, le vom surprinde emoţiile. Vom fi în casa lor şi atunci când le vor primi în vizită pe vedete, partenerii lor de concurs, sau când îşi vor serba ziua de naştere. În cantonament vor sta numai concurenţii, vedetele o vor face doar dacă vor”, au mai dezvăluit sursele.