Showbiz, Stiri

Ce bolid si-a tras Catalin Botezatu!

Este cunoscut pentru gusturile sale exclusiviste, dar de data asta a reusit sa ii lase pe toti cu gura cascata. Catalin Botezatu face furori pe litoral cu o masina care poate innebuni pe oricine. Designerul conduce un Ferrari rosu, o adevarata fiara.

61558518

Isi permite sa-si satisfaca orice placere, iar atunci cand vine vorba despre bucuriile lui, nu se da in laturi de la nimic. Catalin Botezatu este binecunoscut pentru gusturile sale exclusiviste, fiind de fiecare data o adevarata aparitie oriunde merge.

De data aceasta, insa, a reusit sa ii lase pe toti cu gura cascata. Daca pana acum a impresionat cu vreo pereche de pantofi de fite sau vreun costum ultimul racnet, iata ca acum Bote a depasit orice imaginatie. Designerul si-a facut aparitia la malul marii la volanul unui bolid de lux care a taiat respiratia tuturor celor din jur.

Superbul Ferrari rosu este o adevarata fiara pe patru roti, exact asa cum l-a descris si una dintre apropiatele lui Catalin Botezatu. La scurt timp dupa ce aceasta a facut publica o fotografie cu noua masina a designerului, prietenii virtuali au tinut sa il felicite pentru achizitia facuta.