Showbiz, Stiri

Ce blondă celebră ar putea să-şi petreacă Crăciunul în închisoare!

Iată ce „surpriză” i-a pregătit controversatul personaj de la Strehaia

61415000

Dupa trei luni de razboi necontenit, Leo de la Strehaia arunca bomba: Loredana Chivu si-ar putea petrece Sarbatorile in spatele gratiilor! Sau asta cel putin spera controversatul personaj din Strehaia, care sustine ca asistenta TV i-a furat masina, drept pentru care a decis sa mute cazul din presa si de la TV in sala de judecata.

„I-am facut plangere penala. A incercat sa se apere, sa spuna ca nu mi-a cerut bani, ca eu i-am dat. Dosarul e la Parchetul de pe langa Judecatoria Racari, Dambovita, unde are ea domiciliul”, a declarat Leo pentru ziarul Ring.

61415001

Ţiganul este optimist, fiind convins nu doar ca Loredana va ajunge in spatele gratiilor, dar ca va si reusi sa isi recupereze autoturismul a carui valoare se ridica la 45.000 de euro.

„Vreau sa-mi dea masina si sa mearga la puscarie. Ea cam sfideaza totul, dar nici nu stie ce are in dosar! Eu sper sa aiba surprize pana de Sarbatori. Ar putea fi trimisa in judecata si apoi sa mearga la puscarie. Daca o trimite in judecata, trebuie sa dea masina indiferent unde ar fi ea. Dosarul inca nu a fost trimis in judecata, dar are incadrarea de la 5 la 15 ani. Din ce am vazut, sunt dovezi foarte clare pentru ca dosarul sa fie trimis in instanta”, a apreciat Leo de la Strehaia.

61415002

Vă daţi seama cum va arată sala de judecată cu Leo şi Loredana Chivu, plus pirandele de la Strehaia, urlând în faţa judecătorului?! 

blank