Featured, Showbiz

Ce bine arată Elena Băsescu după a treia naștere!

Doi părinţi fericiţi. Aşa păreau ieri, la externarea din maternitate, Elena Băsescu (38 de ani) şi iubitul ei, Cătălin Gheorghe (26 de ani). Cei doi şi-au dus fetiţa acasă, micuţa Anastasia fiind cel de-al treilea copil al mezinei fostului preşedinte.

Elena Băsescu şi-a văzut visul cu ochii, acela de a avea cel puţin trei copii, aşa cum a mărturisit chiar ea, nu demult. Îmbrăcată într-o rochie verde, lejeră, încălţată cu o pereche de sandale joase, cu ochelari de soare pe ochi şi părul strâns, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a externat ieri după-amiază din maternitate, după ce a adus-o pe lume pe Anastasia, luni.

De remarcat că EBa nu arată deloc rău, chiar se prezintă mai bine după această naştere, a treia la număr, decât după prima, când avea 33 de ani. În jurul prânzului, iubitul Elenei, Cătălin Gheorghe, zis „Tomată”, şi-a făcut apariţia la maternitatea privată, unde a venit pe lume primul său copil, ţinând în mână un coşuleţ pentru bebeluş.

Septembrie 2013 EBa şi fostul soţ, după naşterea Sofiei
 

Nu după mult timp, el a ieşit din spital împreună cu EBa, ţinând în mână acelaşi coşuleţ, care era însă acoperit cu o păturică, semn că micuţa Anastasia era acolo. Foarte grijuliu, proaspătul tătic şi-a aşezat fetiţa în maşină, un BMW de teren, iar alături, pe bancheta din spate, a urcat şi Elena.

Sofia şi Traian junior, doi copii adorabili
 

Elena şi Cătălin formează un cuplu de aproximativ un an, dar nu sunt căsătoriţi. EBa mai are doi copii, Sofia (5 ani) şi Traian (3 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.