Showbiz, Stiri

Ce bărbat curajos a pierdut Andreea Mantea!

A făcut multe tinere să suspine, însă nu a reuşit să ajungă la inima Andreei Mantea! Marius Gogoaşe, unul dintre cei trei finalişti ai show-ului “Burlăciţa”, a cerut-o pe focoasa brunetă în căsătorie, gestul fiind pentru el o adevărată premieră. După eliminarea din concurs, tânărul s-a întors la job-ul lui, de ghid turistic în Grecia.

andreea_mantea-1

Toată vara a făcut furori pe Insula Zakyntos din Grecia, unde a avut grijă ca turiştii să vadă cele mai tari atracţii. Marius Gogoaşe a fost şi el surprins într-un moment, să-i spunem de relaxare, în care a dovedit şi că este foarte curajos. Un turist la filmat în timp ce sărea de pe una dintre cele mai înalte stânci de pe insulă, făcându-le pe domnişoare să se întrebe oare ce nu i-a plăcut brunetei la el, căci pe ele le-a dat gata pe loc.

Marius Gogoașe a fost unul dintre cei trei finaliști ai show-ului ”Burlăcița”. Concurentul a îndrăznit să o ceară în căsătorie pe Andreea Mantea, însă nu a avut norocul de a primi un răspuns afirmativ.

”Au fost patru luni frumoase. Nu regret nimic. În viața reală, nu am ajuns să cer în căsătorie pe cineva. A trebuit să particip la emisiunea aceasta ca să o pot face. Totul a fost neașteptat. Nu mă așteptat să simt lucrurile astea, să ajung până aici și să am curajul să o cer în căsătorie”, a declarat, la vremea respectivă, Marius Gogoașe.

Tânărul are 32 de ani, este din Giurgiu şi a studiat la Liceul de Marină. A avut o copilărie destul de grea din cauza divorţului părinţilor săi. Primul său job a fost în construcţii, se ocupa de punerea pavelelor. Apoi, s-a angajat ca electrician, iar la scurt timp s-a înrolat în armată. După această perioadă s-a angajat ca ghid turistic în Grecia, dar şi ca barman şi ospătar pe un vas de croazieră.