Showbiz, Stiri

Ce aveţi cu ea?! Andreea Bănică e mulţumită de cum arată!

Andreea Bănică: “N-am nevoie de operaţii estetice”

andreea-banica2
Din când în când apar poze şi comentarii care încearcă să arate cât de rău arată Andreea Bănică, cârcotaşii insistând că are nevoie de “reparaţii capitale”.

Cu toate acestea, artista e foarte mulţumită de felul în care arată şi nici prin cap nu-i trece să apeleze vreodată la bisturiu pentru „retuşuri”.

Spre deosebire de alte dive din showbizul autohton, Andreea Bănică profită de orice ocazie pentru a se poza în costum de baie.

Chiar dacă suceşte multe capete când apare pe plajă, vedeta a mărturisit că este frumoasă doar pentru soţul ei, managerul Lucian Mitrea. „Mănânc ce trebuie, nu fac excese”.

Pentru a-şi menţine silueta şi a avea energie în fiecare zi, Andreea nu sare peste programul de sală şi peste mesele sănătoase. „Cred foarte mult în sport şi într-o alimentaţie corespunzătoare. Mănânc ce trebuie, nu fac excese. Plus că armonia din familie mă ajută să mă simt împlinită şi îmi dă putere să continui să fiu alături de fanii mei. Nu sunt perfectă, sunt conştientă de asta, dar sunt mulţumită de felul în care arăt. Sunt frumoasă în ochii soţului meu şi asta e tot ceea ce contează pentru mine”, a declarat cântăreaţa.

Singurele proceduri la care a apelat până acum au fost cele necesare pentru îndepărtarea unor aluniţe, cu laserul.

Dacă operaţiile de înfrumuseţare au devenit ceva obişnuit în rândul starurilor, Andreea Bănică trece pe la cabinetele estetice doar pentru tratamente fără bisturiu sau ac.

Nici deja banalele implanturi cu silicon şi injecţii cu botox nu o tentează… „Nu mi-am făcut operaţii estetice pentru că n-am avut nevoie. Şi nici nu intenţionez să fac acest pas. Am fost la estetician doar pentru a-mi scoate câteva aluniţe de pe corp şi pentru câteva tratamente pentru ten”, a spus artista.

„Sunt mândră că la 35 de ani arăt aşa fără să fi apelat vreodată la bisturiu!”, spuen învântată Andreea Bănică.

Printre concertele care i-au ocupat tot programul, Andreea Bănică a reuşit să plece pentru câteva zile în vacanţă cu familia. Destinaţia aleasă de artistă a fost Spania. „Sunt născută la mare şi îmi place la plajă. Am fost recent în Spania cu Lucian şi fetiţa noastră, Sofia. Ne-am relaxat în parcul de distracţii PortAventura şi ne-am bălăcit în piscină”, a povestit Andreea Bănică.