Regretata artistă Gabi Luncă a avut mare grijă ca fiecare dintre cei patru copii ai săi, respectiv Emanuel, Sara, Estera și Rebecca, să aibă acces la moștenirea pe care a lăsat-o, așa cum afirmă unicul fiu al reginei muzicii lăutărești. Fiul lui Gabi Luncă a vorbit pentru prima dată despre moartea mamei sale şi a explicat cum s-a împărţit averea lăsată în urmă de regina muzicii lăutărești copiilor săi.

Fiul lui Gabi Luncă a făcut dezvăluiri despre averea pe care regina muzicii lăutărești le-a lăsat-o copiilor săi.
Fiul
Emanuel Onoriu a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că în trecut Gabi Luncă a cumpărat o casă în Sectorul 1 pe care ulterior a vândut-o, iar toți banii care i-au revenit după imobilul respectiv i-a lăsat copiilor ei, fără a păstra niciun ban.

„Înainte să mă nasc eu, mai bine de 50 de ani în urmă, mama mea a cumpărat o casă în Sectorul 1. Această casă a fost demolată și s-a făcut o vilă în locul ei și în anul 2008 a fost vândută. După ce s-a vândut această casă, mama mea, Gabi Luncă, a dat toți banii mie și celorlalte trei surori ale mele. A zis așa că fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani.”, a spus Emanuel Onoriu.

Fiul lui Gabi Luncă a povestit că, împreună cu surorile lui, a început construcţia unei case cu două etaje şi mai multe apartamente, iar fiecare va avea aici câte un spaţiu de locuit.

„Împreună cu sprijinul surorilor mele am reușit să construiesc un imobil, un parter plus două etaje, pe care încă nu l-am finalizat, urmează să mai cheltui niște bani și fiecare dintre noi frații va avea din această construcție câte un apartament. În concluzie, eu am rămas cu două apartamente, surorile mele cu câte un apartament, mașini și bani”, a mai adăugat Emanuel Onoriu.

Îndrăgita artistă Gabi Luncă a murit în aprilie 2021. Avea 81 de ani şi fusese internată în spital cu COVID-19. Conform Romania TV, Gabi Luncă ar fi luat o infecţie nosocomială în spital.

“Dupa 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a fost mesajul postat de Rebeca Onoriu, una dintre fiicele artistei.