Showbiz

CE AU FACUT VEDETELE CU HAINELE „GRASE”?

razvan-ciobanuRăzvan Ciobanu a reuşit să slăbească, cu regim şi diete severe, de la 165 de kg la 80 de kg. El nu mai păstrează vechile haine, spun că poartă ghinion, ar întoarce vechea greutate înapoi: „Nu am vrut să le pastrez şi nu am vrut să le modific. Le-am dat cu drag. Dacă păstrez lucruri mari, este ca şi cum aş fi chemat kilogramele înapoi. Le-am dat să se ducă!”, a explicat el.

images4Oana Radu, fostă concurentă la Vocea României, a dat jos de la 121 de kg până a ajuns la 56 de kg. Ce a făcut cu hainele extra-largi? „Am dat hainele matusii mele, care este grasa. Aveam o gramada de haine frumoase, pe care i le-am daruit. S-a bucurat foarte tare, pentru ca nu are posibilitati financiare extraordinare. Unele rochii de seara nu are unde sa le poarte, probabil cand va trebui sa mearga la vreo petrecere. Ea este mai inalta ca mine si putin mai slaba fata de cum eram eu. Are un copil de 17 ani si nu isi doreste foarte tare sa slabeasca”, a povestit Oana Radu.

Raluca Bădulescu a cântărit peste 100 de kilograme însă a reuşit să-şi înjumătăţească greutatea prin cure de slăbire şi sport. Hainele nu le-a dat, nu poate! „Am amintiri legate de haine si de aceea le-am pastrat, o parte a modificat-o prietena mea, Laura Olteanu. Am, de exemplu, o geaca de brocart, cu sireturi si franjuri, primita acum 10 ani, cu ocazia zilei de nastere. Nu as putea sa o dau. De haine ma leaga diverse momente frumoase din viata mea. S-au adunat zeci de haine in 20 de ani. Pe toate le-am depozitat in garaj, la sora mea”, a declarat Raluca.

images22Şi Teo Trandafir face parte din categoria foştilor graşi veniţi la greutatea optimă. Teo a ajuns la 60 de kg, dar numai după ce a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului. Ea a păstrat doar câteva lucruşoare, pentru a-i aduce aminte cum arăta. Cum nu a pus niciodată preţ pe haine, a donat restul vestimentaţiei fanilor care i le-au cerut.

blank