Showbiz, Stiri

Ce-au făcut ei toţi la mare? Au sărit din floare-n floare

A fost o vară fierbinte şi la propriu, şi la figurat. Trupuri dezgolite şi bronzate la malul mării, decolteuri apetisante, distracţie în cluburi, nu-i de mirare că hormonii tuturor au luat-o razna. Vedetele au fost primele care au ieşit la agăţat.

Decât să meargă în vreo vacanţă exotică peste hotare, foarte multe vedete au ales să se îngrămădească pe Litoralul românesc.

Mai concret, la Mamaia. Aici, distracţia a fost la cote maxime, băutură din belşug, fete frumoase erau la tot pasul, ce le-ar fi trebuit mai mult?! Ziua pe plajă sau seara în cluburi, cei care nu erau angajaţi în vreo relaţie stabilă s-au bucurat nestingheriţi de flirturi şi agaţamente.

Celebritatea de care se bucură le-a dat curaj la „vănătoarea” de domnişoare, pe care le-au schimbat ca pe şosete, spre deliciul paparazzilor noştri.

Bogdan Vlădău, Marica, Boureanu, Giani Kiriţă, să nu-l uităm pe domnul Columbeanu, toţi aceştia au „vrăjit” domnişoare în stânga şi în dreapta şi li s-au făcut ochii „girofar” după decolteuri weekend de weekend, la malul mării. Câteodată au „prins” ceva, în alte dăţi au rămas cu ochii-n soare. Iri a fost campion, demonstrându-ne astfel că dorinţa creşte invers proporţional cu vârsta. Adi Cristea şi Bogdan Stelea sunt printre singurii care au rămas cu noile cuceriri, restul s-au bucurat doar de-o iubire de-o vară. Una colorată, condimentată, de neuitat.

Irinel Columbeanu şi-a făcut veacul pe Litoral, în această vară. Ziua se ocupa de fiica lui, Irina, după care, seara, dădea iama în cluburi. Divorţat, bogat, galant, cu chef de distracţie, Iri a mizat pe şarmul lui la domnişoare frumoase şi, la cei 56 de ani ai săi, se pare că încă are un succes nebun. La 13 iulie a fost surprins cu o brunetă, la 1 august cu alta, la 23 august cu altă domnişoară.

Au fost şi seri mai proaste, în care stătea singur cuc în club şi pleca acasă „cu mâna goală”. Dar, per ansamblu, sezonul de vânătoare din acest an a fost unul prolific.