America Express
Showbiz

Ce au făcut concurenții de la America Express 2023 când au primit provocarea de a se săruta cu localnicii din Columbia: „Am zis clar că eu nu mă pup cu nimeni…”

Echipele de la America Express 2023 au avut parte de o provocare inedită. Miercuri seara, concurenții rămași în concurs au fost nevoiți să găsească un localnic care să-i sărute. Aceștia trebuia să facă o poză pentru a dovedi că s-au sărutat. Iată cum au reacționat echipele!

Ce au făcut concurenții de la America Express 2023 când au primit provocarea de a se săruta cu localnicii din Columbia. În ediția de miercuri seara, echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de o provocare surprinzătoare la America Express 2023. Concurenții trebuiau să convingă câte o persoană pe care să o sărute.

După ce au făcut proba în care au gătit un preparat tradițional, concurenții au fost anunțati de Irina Fodor că trebuie să mănânce o supă tradițională, obținută dintr-o legumă cu efect afrodisiac. Mai mult, echipele au fost nevoite să caute persoane pe care să le sărute.

Ce au făcut concurenții de la America Express 2023 când au primit provocarea de a se săruta cu localnicii din Columbia
Marea Finală America Express 2023 se apropie cu pași repezi și au fost deja care sunt echipele finaliste. Miercuri seara, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express 2023, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan se vor duela în finală cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea. În ediția de seara trecută, cele trei echipe au avut de îndeplinit o provocare surprinzătoare. Aceștia au mâncat o supă tradițională, dintr-o legumă cu efect afrodisiac, iar Irina Fodor i-a anunțat pe cei șase concurenti că trebuie să găsească localnici cu care să se sărute și să imortalizeze momentul.

„Când ajungeți în Cartagena, vreau să îmi trimiteți o poză cu două doamne, domnișoare, care vă pupă, pentru că ele vor simți, cu siguranță, efectul afrodisiac al acestei supe’, a fost explicația Irinei Fodor.

Cum au reacționat concurenți de la America Express 2023

Citește și  FOTO: Oana Lis în sânii goi pe plajă!

Echipele de la America Express 2023 au avut parte de o surpriză după ce au aflat provocarea pe care Irina Fodor le-a dat-o. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut o reacție pe măsură. „Când auzim de așa ceva în America Express, știm sigur că o luăm pe șapte cărări și ne facem palete’, a spus Andreea Bălan. De asemenea, colega ei, Andreea Antonescu nu se aștepta la o asemenea provocare și a declarat că proba este dificilă.

„Acum fiind vorba de afrodisiac, Irina ne-a spus că sunt tradiționale, lucru confirmat și de mulți copii aflați în jurul Irinei (…) Acea legumă, fiind afrodisiac, ne va ajuta să găsim o persoană de căciulă cu care să facem următoarea misiunea și anume să ne sărute. Nu m-am dat în viața la un bărbat și să îi spun „Pupă-mă’ și am zis clar că eu nu mă pup, nu mă sărut cu nimeni’, a spus si Andreea Antonescu.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au ales un cuplu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au plecat în căutarea unui cuplu care să fie de acord să îi sărute. Dacă celelalte două echipe s-au sărutat cu localnicii pe obraz, Doina și Scărlătescu s-au sărutat pe gură cu doi columbieni. Chef-ul s-a sărutat cu o femeie, iar iubita lui s-a pupat cu partenerul acesteia. „Ea a zis din start da. (…) M-am pupat și eu prima dată în viața mea cu o columbiancă și tu (n.r. iubita lui) cu un columbian’, a mărturisit Cătălin Scărlătescu la America Express.

Sursa foto: Facebook

blank