Prodan, după divorțul oficial de Reghe. Este premieră
Showbiz

Ce ascunde tăcerea Anamariei Prodan, după divorțul oficial de Reghe. Este premieră

După pronunțarea deciziei de divorț, Reghecampf a fost cel care a ieșit primul la declarații, în timp ce impresara Anamaria Prodan s-a arătat mai rezervată ca niciodată.

După anunțul judecătorilor, Prodanca a postat pe pagina ei de Instagram mai multe filmulețe pline de subînțeles, deși a refuzat să facă în mod direct trimitere către divorțul prin care a trecut.

Ce a postat impresara în mediul online după divorț

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, iar după aflarea veștii tehnicianul a fost singurul care a făcut declarații despre acest subiect. Mai rezervată ca niciodată, impresara s-a mulțumit doar să posteze mai multe clipuri pe rețelele sociale, care cuprindeau fraze de încurajare.

„Lumea e plină de jucători, așa că fii cel care schimbă regulile”.

„Nu știi niciodată cât de puternic ești, până ce asta rămâne singura opțiune care îți rămâne”.

„Crezi că mă cunoști. Greșit! Tu doar vezi ceea ce îți permit eu să vezi”, se arată în mesajele lăsate de Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.

Reghecampf, fericit că divorțul s-a încheiat

Laurențiu Reghecampf a fost primul care a ieșit cu o reacție în urma divorțului, lucru neobișnuit pentru Anamaria Prodan. El a declarat că este de acord cu decizia instanței și că nu a fost dorința lui ca procesul să dureze atât de mult.

„Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil”, a spus tehnicianul echipei Neftchi Baku.

blank