Featured, Showbiz

Ce afacere vrea să-și deschidă Trăistariu, concurent la „Te cunosc de undeva!”

Mihai Trăistariu a câștigat din muzică, în cei 20 de ani de carieră, peste un milion de euro, bani pe care i-a investit în tot felul de afaceri. A avut o firmă de taxi, în Constanța, dar și un magazin alimentar și un salon de cosmetică. A renunțat la toate, iar mai nou vrea să-și deschidă o brutărie. El ne-a vorbit despre acest vis cu care speră să dea lovitura.

Mihai a cântat toată vara pe Litoral, la nunți, dar a bifat câteva concerte și în străinătate, iar mai nou este prins cu emisiunea ”Te cunosc de undeva” (Antena 1): ”Sunt fericit că am am prins acest contract, de mult timp voiam să particip. Eu locuiesc în Constanța, dar, pe parcursul filmărilor pentru Antena 1 voi sta la un hotel din București.

În paralel cu cariera artistică, cântărețul cu voce de cinci stele vrea să-și deschidă o nouă afacere: “Vreau să accesez fonduri europene şi mă gândesc să deschid o brutărie, unde să fac produse de panificaţie. Am zis să nu apelez la rude, pentru că nu faci afaceri cu rudele, şi nici la prieteni. Aşa cum spunea şi Ion Ţiriac, trebuie să faci afaceri cu oameni pe care nu-i cunoşti, cu cei care nu ai o prietenie foarte apropiată. Am multe planuri, însă momentan am filmările pentru “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1 și concerte”, ne-a povestit el, zilele trecute.

Mihai Trăistariu şi-a anunţat fanii, pe pagina de Facebook, că anul viitor, în martie, când se vor împlini 20 de ani de la înființarea trupei Valahia, cu care a cunoscut celebritatea, că va concerta la Sala Palatului, în faţa a peste 4.000 de spectatori, acesta fiind cel mai mare concert din carieră.

Mihai este de profesie profesor de matematică, însă a dorit să se concentreze pe marea lui dragoste, muzica. El a dat lovitura, în 2006, la Eurovision, cu piesa ”Tornero”, cu care a obținut locul patru.

blank