Showbiz, Stiri

Ce a vrut să zică Măruţă: „N-am o relaţie de prietenie cu Teo”?

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Teo Trandafir nu mai avea nici o speranţă să revină la Pro Tv, unde Cătălin Măruţă i-a ocupat locul, aşa că a acceptat până la urmă oferta turcilor de la Kanal D.

Teo Trandafir
Când mulţi o credeau ieşită definitive din schema producătorilor de emisiuni de divertisment, Teo Trandafir a demonstrate că încă are căutare, prin oferta primită de la Kanal D şi acceptată.

Cel care i-a luat locul la Pro TV în urmă cu 6 ani, Cătălin Măruţă, vorbeşte cu reţinere despre „rivala” lui. „Emisiunea lui Teo a scris istorie şi multă lume a avut câte ceva de învăţat de la ea, în primul rând ca atitudine, ca naturaleţe în studio, în direct. N-am o relaţie de prietenie propriu-zisă cu Teo. N-am avut niciun prilej să ne intersectăm drumurile prea des. O apreciez însă ca om de televiziune.”, a declarat Măruţă.

Teo va avea un show de divertisment pe care îl va realiza la Kanal D, probabil pe tronsonul orar ocupat până acum de emisiunea Oanei Roman.

Un apreciat om de televiziune, Titus Munteanu, crede că Teo va miza în noul ei show pe umor şi ironie: „Teo este o fată deşteaptă care va reuşi să aibă o emisiune total diferită de ce se face în prezent pe acel interval orar. Publicul s-a săturat de subiectele şi personajele deja obosite din emisiunile de acum şi simte nevoia de altceva, mai de calitate. Cu umor şi ironie, Teo va reuşi.”

În schimb, Dumitru Moroşanu nu îi dă prea multe şanse lui Teo: „Va face o emisiune frumoasă, dar să nu se aştepte la minuni. Orice ar face, succesul nu va mai fi acelaşi ca în anii ei de glorie!”

Încredere în revenirea lui Teo are Mircea Radu: „În urmă cu mulţi-mulţi ani, să fie vreo 13, am fost întrebat de o ziaristă care e cel mai bun om de divertisment din România. Am răspuns imediat: Teo. Şi am adăugat că ea poate face audienţă şi dacă tace… Mă bucur că vei reveni, Teo. Succes!”

 

 

blank