Ștefan Bănică
Showbiz

Ce a spus Ștefan Bănică despre mamele copiilor lui: „Toate trei sunt…”. Cum este artistul ca tată pentru Radu Ștefan, Violeta și Alexandru

Ce a spus Ștefan Bănică despre mamele copiilor lui. Ștefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, însă extrem de discret când vine vorba despre viața privată. Cântărețul are trei copii cu trei femei diferite, iar invitat în podcastul Lianei Stanciu, a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia lui, despre modul în care își îndeplinește rolul de tată, dar și despre fostele partenere. Iată ce a spus Ștefan Bănică despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin și Lavinia Pârva!

Ce a spus Ștefan Bănică despre mamele copiilor lui. La 55 de ani, Ștefan Bănică se mândrește cu o carieră de succes în muzică și actorie, dar și cu trei copii care deja îi calcă pe urme. Timp de cinci ani, artistul a format un cuplu cu Camelia Constantinescu, iar împreună au un fiu, pe Radu Ștefan, primul copil al acestuia. În 2006, actorul s-a căsătorit cu Andreea Marin, iar apoi au deveni părinții unei fetițe pe nume Ana Violeta. Divorțul acestora a avut loc în anul 2013, iar câțiva ani mai târziu, prezentatoarea TV a dezvăluit motivele separării: „Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece’. În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pîrva, împreună cu care are un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de 4 ani.

Ștefan Bănică

Invitat în podcastul Lianei Stanciu, Ștefan Bănică a vorbit deschis despre relațiile anterioare, deși este cunoscut pentru discreția lui. De altfel, artistul s-a descris în postura de tată pentru cei trei copii ai săi, sugerând că este un sprijin necondiționat pentru Ana Violeta, Radu Ștefan și fiul cel mic, Alexandru.

Ce a spus Ștefan Bănică despre mamele copiilor lui

Recent, Ștefan Bănică a făcut câteva declarații despre mamele copiilor săi, descriindu-le ca „femei frumoase’. Artistul este de părere că Radu Ștefan, Ana Violeta și Alexandru au preluat trăsături de la ambii părinți, însă cel mai mult îi seamănă fiul cel mic.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta.

Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare’, a povestit Ștefan Bănică în podcastul Lianei Sandu.

Cum este Ștefan Bănică în rolul de tată

În cadrul aceluiași podcast, Ștefan Bănică a spus cum își îndeplinește rolul de tată. Artistul a sugerat că este un sprijin necondiționat pentru cei trei copii, însă le oferă libertatea să-și aleagă singuri drumul în viață.

„Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare.

Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat de mult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie’, a mai spus Bănică Jr.
Ștefan Bănică
Sursa foto: Facebook

blank