Showbiz

Ce a postat Șervan în mediul online, la scurt timp după eliminare?

Șervan a părăsit casa Mireasa în urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tânărul a început să fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp după ce și-a primit telefonul și a părăsit casa Mireasa.

Ce a postat Șervan în online, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa

„Ultima zi de sală cu băieții de la Mireasa. Succes în continuare!”, a transmis Șervan pe contul său de Instagram, la scurt timp de la eliminarea din sezonul 9 Mireasa.

blank

Nici nu a ieșit bine din casa Mireasa, că Șervan a revenit la promovarea sportului, publicând pe Instastory un videoclip cu el în timp ce își arăta grupele musculare bine lucrate: „Mereu o plăcere”, a scris Șervan în dreptul videoclipului. A mai postat un videoclip pe instagram, într-o ipostază destul de lascivă!

Fetele au fost rugate să nominalizeze câte doi băieți pentru eliminare. Unul dintre ei apărăsit competiția în Gala din 16 februarie 2024, în timp ce celălalt intră în cursa de eliminare. Așadar, Șervan a fost eliminat direct, iar Cristi a intrat în cursa de eliminare cu Valentin. „Mă așteptam oricum. Și chiar mă bucur pentru voturile astea, că au fost sinvere! Nu sunt dezamăgit, a fost o experienșă foarte faină! O să revin la oile mele, înapoi la muncă, și o să-mi găsesc pe cineva în exterior”.

Șervan a ieșit din casa Mireasa în aceeași zi în care și Valentina, fata cu care a intercaționat în competiție, a fost eliminată de public.

blank