Showbiz

Ce a postat Ionela pe rețelele sociale după ce a părăsit casa Mireasa? Postarea care a atras atenția fanilor!

După eliminarea din casa Mireasa în urma cursei de eliminare care a avut loc vineri, Ionela și-a luat la revedere de la concurenți și-a făcut bagajele și a plecat acasă.

Ionela a spus că a învățat multe lecții cât a participat la Mireasa, una dintre cele mai importante fiind aceea de-a lua singură decizii.

Cum s-a fotografiat Ionela după ce a ieșit din casa Mireasa

De asemenea, ea a spus că a învățat și să fie mai puternică și să nu ia toate lucrurile persoanal. Chiar dacă inițial a ieșit din casa Mireasa pentru că mama ei o chema acasă, concurenta și-a dorit să se întoarcă pentru Albert cu care deja începuse o relație.

Se pare că lui Albert i se schimbaseră gândurile între timp, având în vedere că atunci când a plecat, Ionela nici măcar nu și-a luat revedere de la el și nu luase cu ea nici ursulețul pe care îl primise cadou de la concurent.

Odată ce a reintrat în casă pentru a doua oară, Ionela a înțeles că relația cu Albert s-a destrămat și concurenta a fost foarte tristă o vreme, timp în care se gândea că ar părăsi competiția.

Într-un final a ajuns să se obișnuiască în casă, să se împrietenească cu fetele și să spere că va intra un băiat și pentru ea. Din păcate, în gala de vineri, unde a intrat în cursa de eliminare alături de Cristian, Ionela a fost eliminată.

Concurenta părea resemnată la plecarea din casa Mireasa și s-a întors acasă în Chișinău la părinții ei. În prima seară acasă, Ionela a decis să petreacă, așa că a ieșit cu o prietenă de-a ei în club unde au dansat și au băut cocktailuri.

Ionela a postat câteva videouri pe Instagram alături de prietena ei blondină. Tot pe Instagram, Ionela a postat și o fotografie cu ea, alături de un buchet imens de trandafiri. Fanii ei se întrebau de la cine ar fi primit flori fosta concurentă Mireasa. Ionela purta o rochie albastră extrem de scurtă, care i-a pus în valoare silueta sculptată.

Citește și  Jojo are tenul complet distrus

Fanii au reacționat imediat și fotografia a strâns rapid sute de like-uri. În secțiunea de comentarii, mulți dintre urmăritorii săi o complimentau pentru cât e de frumoasă.

Se pare că Ionela plănuiește să se distreze o vreme și să profite de faptul că s-a întors acasă la Chișinău.
blank