Paige Spiranac
Sport

Ce a pățit Paige Spiranac după ce a jucat golf într-o ”fustă prea scurtă”

Paige Spiranac a renunțat la cariera de jucătoarea profesionistă de golf, însă continuă să evolueze în turnee de amatori.

Sportiva, Paige Spiranac o prezență inedită în golf, surprinde prin ținutele pe care le poartă la competiții, mai sumare decât cele folosite în mod obișnuit de jucători, ceea ce i-a și adus critici din partea fanilor.
Paige Spiranac
Cum era sancționată Paige Spiranac pentru că juca într-o ”fustă prea scurtă”

Dacă urmăritorii golfului o ”taxează” la nivel de comentarii în social media, Paige Spiranac a fost și sancționată de un for din golf pentru ținutele pe care le purta.

Se întâmpla la începutul carierei, în competițiile de juniori, când Paige Spiranac a primit avertismente pentru că juca în ”fuste prea scurte”.

”Îmi place să mă îmbrac așa, îmi iubesc corpul, este parte din ceea ce sunt. Încă de pe vremea când jucam golf la juniori, aveam întotdeauna probleme cu AJGA (n.r. o asociație a jucătorilor juniori de golf) pentru că fustele mele erau prea scurte”, a declarat Paige Spirac, potrivit Nypost.

Page Spiranac: “Dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’
În ceea ce privește comentariile răutăcioase legate de vestimentația sa, Paige a transmis c o astfel de poziție este exagerată și apare doar ca urmare a ”conservatorismului” din golf.

”După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori”.

“Și dacă nu porți guler, oamenii spun ‘este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu spun: ‘despre ce naiba vorbim. Este doar o bluză”, a spus Paige.