Showbiz, Stirea Zilei, Stiri

Ce a făcut-o pe Andreea Esca să izbucnească în plâns?

Ce a făcut-o pe Andreea Esca să izbucnească în plâns?

Andreea copiiUna dintre cele mai invidiate şi respectate femei din România, căreia viaţa i-a oferit tot ce-şi doreşte are o mare problemă pe care încă nu o poate depăşi.

Andreea Esca nu ştie cum să se comporte atunci când nu îi are aproape pe copiii ei, Alexia şi Aris, chiar dacă toţi se află în vacanţă, dar în locuri diferite. Ea spune că este fericită, dar nu ştie dacă are dreptul sau poate gândi în aceşti termeni. Vorbeşte zilnic cu cei mici, aflaţi la Paris, dar nu ştie de ce nu se simte împlinită. Andreea şi Alexander au ales să petreacă o săpătmână de vacanţă în Satorini, fără copii.

„Mi-ar fi plăcut să trăiască şi ei frumuseţea acestor locuri. Dar sunt foarte bine şi aşa. Ar trebui să mă simt vinovată pentru ce simt? Habar n-am. Dar n-am niciun motiv să vă mint. Îmi place la nebunie viaţa cu ei şi nu m-aş fi imaginat niciodată fără copii, dar îmi place să-mi trăiesc şi timpul meu ca şi cum aş mai avea 20 de ani”, scrie Andreea în text postat pe o reţea de socializare.

Apoi descrie câte spaime şi responsabilităţi aduc cei mici într-o familie, dar cât de important este să le dai încredere şi să-i laşi să zboare… „Copiii există ca să aflăm ce înseamnă iubirea necondiţionată. Şi ca să ne facă să trăim cele mai mari spaime, cele mai puternice frici, cele mai mari responsabilităţi, dar şi cele mai adevărate declaraţii de dragoste”, scrie vedeta ProTv-ului.

Apoi povesteşte cum a trăit ea prima lor plecare, neînsoţiţi. „Prima dată când s-au îmbarcat singuri, mi-am păstrat ochelarii de soare în aeroport pentru că aveam lacrimile gata să izbucnească şi mi-era frică să nu mă vadă ei. Le ziceam cât de «tare» o să fie să călătorească singuri, dar simţeam că cineva îmi înfige un pumnal în stomac. Cum au trecut de vamă şi nu m-au mai văzut, m-am pus serios pe plâns. Până m-au sunat să-mi spună că au ajuns, vorbeam fără să ştiu ce zic şi ascultam fără să înţeleg nimic. Am înţeles cum va fi de acum înainte, până la sfârşitul vieţii…”, descrie Andreea, adăugând că presupune că aceeaşi spaimă o fi trăit şi mama ei când a pus-o prima dată pe tren, singură, la vârsta de 6 ani.

 

Irina Ştefănescu

 

blank