Stiri, Ultima Ora

A căzut în cap şi e în comă, după tentativa de evadare din cămin

Ideea incredibilă a unor adolescente de 16 ani!

telenovela_05396200_58672300

O elevă a intrat în comă după ce a încercat să fugă dintr-un cămin băcăuan. Liceana de 16 ani împreună cu o colegă de aceeaşi vârstă a încercat să coboare de la etajul doi al clădirii cu ajutorul unor cearşafuri legate, pentru ca plecarea lor să nu fie observată de pedagog. Adolescenta a căzut şi se află acum în comă la spital.

Elevele de clasa a noua au folosit un scenariu desprins din filme pentru a se furişa din internat. Aventura s-a încheiat prost pentru una dintre ele. Adolescenta se află în stare gravă la spital. „Diagnosticul de internare este politraumatism cu fractură de bază de craniu, cu stare de comă produnda, iar astăzi dimineaţă se mentine starea extrem de gravă, cu un prognostic rezervat. nu este deplasabilă”, a spus medicu Aurelia Ţaga

Cealaltă adolescentă a leşinat când a văzut ce i s-a întâmplat colegei. Azi noapte cele 2 eleve de la Colegiul Anghel Saligny au incercat sa evadeze din camin pe geamul de la baie. Acestea au legat trei cearsafuri. Prima a coborat in siguranta iar a doua a suferit o căzătură gravă.

În tot acest timp internatul era încuiat, iar pedagogul trecuse cu doar câteva minute înainte de accident prin camera fetelor.

„Din declaraţiile celorlalte fete, ele vroiau să plece să-şi cumpere ceva de mâncare. acest moment se desfasoara o ancheta iar in urma rezultatelor acestei anchete consiliul de administratie va stabili sanctiuni”, a spus directorul adjunct al Colegiului Anghel Saligny, Gabriela Pădure.

Poliţiştii efectuează şi ei o anchetă. Dacă fata îsi va pierde viaţa, oamenii legii vor întocmi dosar penal pentru moarte suspectă.

 

 

blank