Chiar dacă multora dintre noi nu ne place să ne gândim la momentele nefaste ale dispariţiei celor dragi dintre noi, astfel de momente sunt inevitabile. Trecerea în nefiinţă a apropiaţilor trebuie însă organizată după tradiţii şi obiceiuri, având în vedere numeroase aspecte de care cei apropiaţi uneori uită. Societăţi şi firme specializate pe servicii funerare, cum este şi Progress Consulting S.A., oferă însă astfel de servicii complete.

            Cavouri.ro este varianta online ce prezintă până în cele mai mici detalii tot ceea este necesar pentru a petrece pe ultimul drum o persoană apropiată. Produsele şi serviciile oferite sunt concepute pentru a mulţumi orice exigenţe şi încep cu sicriele în modele standard sau personalizabile în funcţie de preferinţe. De la îmbrăcămintea pentru sicriu, până la ornamente, mânere sau sculpturi speciale, totul este avut în vedere, în aşa fel încât această grijă să fie luată de pe umerii celor ce tocmai au pierdut pe cineva drag.

            Experienţa în domeniul funerar îşi spune cuvântul: cei peste 18 ani de activitate ai echipei Progress Consulting S.A. au dus la o recunoaştere pe plan naţional, transpunerea serviciilor în mediul online, prin site-ul oficial cavouri.ro contribuind la o mai mare accesibilitate a publicului la produsele şi serviciile oferite. Tot ceea ce marchează trecerea în nefiinţă poate fi îngrijit după dorinţele familiilor şi apropiaţilor de către profesioniştii cavouri.ro.

            La cerere, pot fi achiziţionate monumente funerare şi cruci din diverse materiale precum granit sau marmura, ori pot fi realizate astfel de monumente în sistem personalizat. Statuile din marmura, literele din bronz, diverse accesorii ce completează un mormânt sunt de asemenea produse incluse în gama variată oferită de cavouri.ro.

            Noutatea tehnologică îşi spune cuvântul şi în domeniul funerar: pentru o amintire cât mai clară a celor trecuţi în nefiinţă, Progress Consulting realizează poze fotoceramice de înaltă calitate, oferind preţuri accesibile de fiecare dată la întreaga gamă de articole funerare.

            Nu lipsesc din oferta variata nici obiectele şi accesoriile din bronz, ce pot fi folosite pentru a orna mormântul persoanei decedate, pentru a inscripţiona monumentul funerar cu numele şi perioada trăită, ori pentru a personaliza complet întregul ansamblu funerar. Litere, vaze, felinare, crucifixuri, coroane funerare, statuete sau aranjamente florale din bronz ori alte materiale sunt realizate la un înalt nivel calitativ şi oferite la preţuri semnificativ mai mici faţă de media celor din industria funerară.

            Alături de bronzul pentru accesorii, Cavouri.ro oferă de asemenea varietate la monumentele funerare. Disponibile în varianta lor de marmură sau granit, pot veni în diverse tonuri şi cu un grad de rezistenţă ridicat la intemperii, factori atmosferici sau externi.

            În acele momente în care survine decesul unei persoane apropiate, astfel de lucruri par a fi ultimele la care ne vine să ne gândim. Cu toate acestea, trebuie duse la îndeplinire, după tradiţie, iar un aliat perfect în acest sens, care mai înlătură din stresul căutărilor, este şi societatea cu obiect de activitate axat pe produse şi servicii funerare – Progress Consulting S.A. Profesionalism, personalizare şi cerinţe îndeplinite de fiecare dată – astfel de obiective sunt atinse de fiecare dată de profesioniştii în domeniu ai acestei firme de pompe funebre.