Ultimii doi ani din viaţa lui Catrinel Sandu au fost cumpliţi, însă acum totul s-a întors în favoarea ei. Frumoasa blondină iubeşte din nou, s-a mutat din casa conjugală din Florida şi a reuşit şi în plan profesional.

Fericire totală pentru Catrinel Sandu (41 de ani). Ieri, frumoasa vedetă şi fiicele sale, Sara (8 ani şi 10 luni) şi Lara (5 ani şi jumătate), au aterizat în România pentru o vacanţă de trei luni.

Celebra blondină a trecut printr-o experienţă urâtă, deoarece soţul ei a înşelat-o cu o americancă, iar ultimii doi ani s-au scurs printre lacrimi şi suferinţă. Însă chinul a luat sfârşit în ziua în care a decis, împreună cu Gabi Trifu, să divorţeze, pentru că şi-a dat seama că nu mai are rost să lupte pentru a-şi salva căsnicia.

Singură şi cu doi copii pe care trebuie să-i îngrijească, vedeta nu mai spera deloc la minuni, dar iată că vorba ”tot răul spre bine” a funcţionat perfect în cazul ei, iar viaţa i s-a schimbat la 180 de grade, pe multe planuri. De puţin timp, ea a întâlnit pe cineva care o face fericită şi care o iubeşte enorm.

Citeste si...
A incercat din nou sa se sinucida? Oana Zavoranu internata de urgenta in spital

Bărbatul din viaţa lui Catrinel e un om cu studii, medic de profesie, având specialitatea de stomatolog şi care are propria clinică în America.

”Catrinel e fericită acum, iar pentru asta e responsabil domnul doctor. Bărbatul e medic stomatolog, are clinica lui şi este un om extrem de responsabil şi de matur. Petrec mult timp împreună, i-a cunoscut fetiţele, se înţeleg foarte bine”, a declarat, pentru Click!, o sursă din apropierea blondei.

Catrinel şi fiicele ei vor sta în România trei luni
 

A fost vremea schimbărilor majore, pentru că coregrafa s-a şi mutat din vila de 450.000 $, din Bradenton, Florida, în care a locuit cu tenismanul Gabi Trifu, şi la care plătea rate. Catrinel locuieşte cu fetele în Sarasota, într-o căsuţă superbă, de 240.000 $. Şi pe plan profesional s-au schimbat lucrurile. Dacă înainte lucra la o şcoală de dans part time, ea a fost angajată acum cu normă întreagă la Manatee School for the Arts.