Featured, Showbiz

Catrinel Sandu s-a maritat in secret cu iubitul american

Începutul de an a venit cu o surprinză plăcută pentru toți admiratorii lui Catrinel Sandu, care a decis să-și pună pirostriile în 2019! Mai mult decât atât, se vehiculează că vedeta s-ar fi căsătorit în mare secret cu iubitul american, departe de avalanșa de priviri a curioșilor.

Toate au început să-i meargă bine lui Catrinel Sandu (41)! După ce și-a lăudat peste tot iubitul american, Steve Schroeter, care este stomatolog de profesie, vedeta a demonstrat că toate lucrurile frumoase pe care le dezvăluia despre acesta sunt adevărate! Si tată că americanul, îndrăgostit și el până peste cap, a cerut-o pe fosta „Bebelușă” de soție, o dată de la părinții ei și a doua oară într-un cadru romantic, iar Catrinel nu mai știa în mod singur alte cuvinte în acel moment special, în afară de „Da”.

S-a căsătorit deja Catrinel cu iubitul american?
Vestea cea mare, care i-a bucurat pe urmăritorii virtuali ai lui Catrinel, a fost dată chiar de aceasta, însă în presă s-a speculat mai departe că cei doi n-au mai stat pe gânduri și, după ce a primit răspunsul mult așteptat, Steve și-ar fi luat iubita și a trecut-o de pragul..Stării Civile. Deși cuplul nu a comentat încă subiectul, și admiratorii lui Catrinel s-au grăbit să tragă rapid propriile concluzii și au fost de părere că vedeta s-ar fi căsătorit deja în secret.

Cum a cerut-o Steve în căsătorie pe Sandu
După divorțul din 2017 de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, urmat de o perioadă grea pentru Catrinel și cele două fiice pe care le are alături de acesta, fanii ei s-au bucurat nespus la auzul veștii și s-au grăbit să o felicite pe aceasta.

„După ce s-a sfătuit cu părinții ei, Steve și-a luat inima în dinți și de Revelion a dus-o pe Catrinel la o petrecere în cel mai luxos hotel. Au fost doar ei doi, iar acolo a cerut-o în căsătorie și a fost cel mai frumos moment. Bineînțeles, urmează o nuntă!”, au dezvăluit, pentru presa mondena , surse din preajma cuplului.