De 1 iunie, mai multe vedete, printre care si Catrinel Sandu, s-au distrat alaturi de copiii lor la un loc de joaca din Capitala si au avut si rol de model intr-o prezentare de moda cu haine identice, concept marca Victor Urda.

Printre acestea s-au numarat Cristina Spatar si copiii ei, Aida si Albert, Roxana Ciuhulescu alaturi de Ana Cleopatra si Ianna Novac si micuta Erika.

Catrinel Sandu si fetitele ei, Sara si Lara, au ales impreuna modelul de rochie si se pare ca stiu foarte bine care sunt tendintele, intrucat au ales  tinute intr-o nuanta la moda: roz prafuita. Imbracate toate la fel, cele trei, mama si fiice, semanau perfect cu niste papusi.

“Cei de la Haine de Vis au avut o idee minunata. Felicitari lui Victor Urda, cel caruia ii apartine acest concept. Ne plac rochitele. Eu o pot purta si la ocazii, imi place”, a spus Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu – Trifu s-a nascut pe 19 noiembrie 1976 la Bucuresti, a urmat cursurile Liceului de Coregrafie si apoi a absolvit ATF – sectia creatie coregrafica, Liceul de Coregrafie Bucuresti.

Catrinel a colaborat cu Opera Romana din Bucuresti inca din liceu, iar din 1995 a colaborat cu aproape toate companiile de dans contemporan, ultima dintre ele fiind compania “Orion” a lui Sergiu Anghel. Revenind la liceu, a fost reporter la Tele7 ABC.
 
In 1999 a castigat castingul pentru emisiunea “Show 21” de la TVR si a prezentat-o timp de un an alaturi de Stefan Banica jr. Un an mai tarziu, a prezentat aceeasi emisiune alaturi de Marius Florea Vizante, de aceasta data la Prima TV, unde a devenit vedeta postului.

In paralel a semnat si coregrafia emisiunii “Cronica Carcotasilor”. Tot la Prima Tv, a fost realizatoarea, dar a si prezentat o serie de emisiuni: “Boom Boom” si “Miss Tres Jolie”, alaturi de Lucian Viziru, “Aici e de noi”, cu Marius Radmanestean si Cabral, “Camera de ras”, “Caravana Prima”, cu Dan Fintescu si “Kaiser Fest”.
 
Urmatorul transfer a venit in toamna lui 2003, cand a acceptat propunerea de colaborare venita din partea postului National TV. In 2006 s-a casatorit cu fostul tenismen Gabi Trifu. Cei doi au doua fetite, Sara si Lara, si isi impart existenta intre Romania si SUA (Florida).