Catrinel Menghia deși mai are puțin până va deveni mămică pentru prima oară, Vedeta este o graviduță extrem de activă. Actrița a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din canoe, dezvăluind că a simțit nevoia să vâsleasă. Vedeta și-a liniștit admiratorii virtuali, explicându-le că a cerut aprobarea medicului pentru a practica acest sport.

 Catrinel Menghia, gravida in 6 luni, vasleste la canoe, cu burtica la vedere, în continuarea cărora a scris și un mesaj destinat celui de-al treilea membru al familiei.

Catrinel Menghia a ieșit la plimbare pe canoeFoto Instagram
Mărturisind că a simțit nevoia să iasă la plimbare pe lac pentru a vâsli, Catrinel Menghia a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apărea într-o canoe. Cum în această situație pot apărea și evenimente neprevăzute, sarcina ei fiind deja una destul de avansată, actrița și-a liniștit admiratorii, susținând că a primit aprobarea medicului care îi monitorizează sarcina, pentru a-și duce la îndeplinire dorința de a ieși la plimbare pe râu, cu canoea.

Deși aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, Catrinel a dezvăluit că se simte din ce în ce mai „greoaie”, dat fiind faptul că burtica ei crește pe zi ce trece. În canoe însă, fotomodelul a explicat că are un sentiment de „despovărare”.

Catrinel a primit aprobarea medicului pentru a vâsli

„Vâslitul este un sport care nu necesită ridicarea greutăților, așadar într-un caiac simt că am puțin răgaz de la burtica mea care a devenit cam greoaie. Dacă corpul tău (și mintea) își doresc să vâslească, obține aprobarea medicului înainte de a merge la plimbare pe râu. Cred că cel mai bun dar pe care îl putem oferi copiilor noștri îl reprezintă părți din noi care ne fac să fim unici”, a scris Catrinel Menghia, pe Instagram.

În urmă cu câteva zile, în dreptul câtorva imagini publicate pe Instagram, modelul a scris un mesaj emoționant pentru bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Pozând în lenjerie intimă și o pereche de dresuri, Catrinel a demonstrat că este o graviduță sexy.

„Bună, micuțule! Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună. Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem. Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou”, a fost mesajul lui Catrinel. Actrița îşi dorea de ceva timp să devină mămică, având în vedere că aceasta formează un cuplu alături de producătorul de film Massimiliano di Lodovico, de şapte ani.