Showbiz, Stiri

Catrinel Menghia dansează mâine seară la Pro Tv

Frumoasa româncă a venit special în ţară pentru a sprijini un caz social

Catrinel-Menghia-1

Catrinel Menghia se afla in Romania si va participa maine seara la „Dansez pentru tine”. Modelul roman va intra in ringul de dans pentru a ajuta un caz social.

catrinel-menghia-dansez

Maine seara ultimele trei echipe ramase in concurs se vor lupta sa castige marele premiu la „Dansez pentru tine”. Echipele conduse de Ilinca Vandici, Dima Trofim si Sore vor dansa pentru a ajuta cazurile sociale pentru care au luptat inca de la debutul sezonului.

Vineri seara in ringul de dans va intra si un invitat cu totul special. Este vorba de Catrinel Menghia. Cunoscutul model international va dansa in scop caritabil. A inceput deja antrenamentele si de declara incantata de misiunea sa.

catrinel-menghia-dansez-2

„Am inceput repetitiile cu miscari mai usoare cu un program destul de prietenos, deci nu ma plang inca de oboseala. Vom vedea cum va fi pana la final, dar eu cred ca voi face fata, sunt din familie de sportivi si eu insami am facut si fac sport. in plus, am venit aici cu inima deschisa, cu dorinta de a ajuta si atunci cand faci ceva cu placere si din tot sufletul, acel lucru nu poate fi greu”, a declatrat Catrinel pentru Pro Tv.

 

blank