Catrinel Marlon sau Catrinel Menghia, nume sub care a cunoscut celebritatea, se numără printre modelele românce de succes, iar de curând a participat la Festivalul de la Cannes, unde a făcut furori îmbrăcând o ținută nonconformistă.

Printre vedetele care au defilat pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes s-a numărat și Catrinel Marlon, care a ales să poarte o rochie nonconformistă în a treia zi a evenimentului.
Catrinel Menghia
În imaginile respective, modelul, care este mama unui copil de doi ani, a ales să poarte o rochie albă, ultra scurtă, ce a atras privirile celor din jur grație decupajelor îndrăznețe, dar și penelor cu care a fost accesorizată.
catrinel
Catrinel Menghia este mama unei fetițe de doi ani

Catrinel Menghia se iubește de 9 ani cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, alături de care are o fetiță pe nume Caroline. Ba mai mult, în cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit și cum l-a cunoscut pe partenerul ei.

”Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala”,povestea ea într-un interviu pentru Adevărul.

Astăzi, pe lângă cariera de model, actriță și preocupările de mamă, Catrinel a intrat și în afaceri cu partenerul ei de viață, făcând bani din vânzarea unor aranjamente florale deosebite prin toată Roma.