Showbiz, Stiri

Catinca Roman a reusit sa slabeasca 15 kilograme

61510571

Catinca Roman s-a hotarat sa faca o schimbare radicala si, la 46 de ani, si-a facut abonament la sala de aerobic si a taiat serios din portiile de mancare. Pana acum, spune ea, a reusit deja sa dea jos 15 kilograme.

Catinca nu se urca pe cantar. Reperul ei sunt niste haine mai stramte care, daca o incap, ea isi recapata optimismul si… forma. Gurile rele i-au recomandat indirect sa isi schimbe si implanturile cu silicon, dar Catinca spune ca acestea nu i-au creat vreo neplacere, asa cum s-a zvonit.

De fapt, nimic nu pare sa distruga armonia in care Catinca Roman traieste acum. E convinsa ca, la un moment dat, sora ei, Oana, ii va urma exemplul si se va pune si ea serios pe slabit.

61510563

„Nu stiu, nu ma cantaresc nicioodata nu cred ca neaparat cantarul este un etalon. Sigur ca din cand in cand mai trebuie , in general este important indiferent de cate kilograme rezonabile avem, sa fim fit. Asa ca eu am doua trei obiecte vestimentare care mi dau masura lucrurilor. E vorba despre faptul ca toata viata mea m-am confruntat cu probleme de greutate si de nutritie mai ales in sensul ca aveam fluctuatii foarte mari probabil, ma stiti si voi”.

„N-am mai tinut niciun regim restrictiv. De fapt am inceput sa slabesc in momentul in care n-am mai tinut dieta foarte stricta. Ci am fost atenta . in primul rand am redus cantitatea . La mai mult de jumatate”

61510564

Catinca n-a lucrat, asadar, doar la fizic, ci si la psihic, atunci cand si-a propus sa faca aceasta schimbare majora. In ziua in care a luat hotararea de a deveni, practic, o alta persoana, s-a adresat uneia dintre cele mai renumite antrenoare de aerobic din tara. Luminita Nicolescu este, in primul rand, un exemplu demn de urmat si totodata cea care o sustine clipa de clipa si care la sala o ajuta sa execute exercitiile corect.

61510565

Vedeta a vorbit pentru reporterii Povestiri Adevarate si despre problema silicoanelor sale despre care s-a zvonit ca isi doreste sa le schimbe: „N-am nicio problema cu ele, sunt foarte ok, la locul lor deocamdata si nu am de ce sa fac acest lucru”.

blank