Featured, Showbiz

Câți bărbați a avut, de fapt, Andra. Artista a spus lucruri pe care nu le-a mai afirmat vreodată

Despre viața sentimentală a Andrei nu se știu foarte multe lucruri. Totuși, într-un interviu, vedeta dezvăluia câți iubiți a avut înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță.

Andra şi Cătălin Măruţă, în familia cărora nu este totul numai pe roze, s-au cunoscut în 2006 şi în 2008 cei doi s-au căsătorit. Din mariajul lor au rezultat doi copii, David și Eva.

Despre iubiții pe care Andra i-a avut înainte de a se mărita cu Cătălin Măruță nu se știu foarte multe lucruri.

În urmă cu ceva timp. într-un interviu pe care l-a dat pentru un post de radio, Andra dezvăluia câți iubiți a avut înaintea prezentatorului de la Pro TV care, între timp, i-a devenit partener de viață.

Binecunoscuta cântăreață a avut doar doi iubiți îanite de a se căsători.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul.

Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, explica Andra, care a fost plătită cu 1.000 de lei pe minut la un concert pe care l-a susținut anul trecut.

Cel mai cunoscut iubit pe care Andra l-a avut înainte de mariajul cu Cătălin Măruță este Dragoş, un fost component al trupei Groove. Relaţia dintre cei doi a ţinut doi ani şi jumătate.

blank

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, spuneau apropiați ai cuplului de atunci.

La vremea respectivă, Dragoş declara: „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”.

blank