Denise Rifai
Featured, Life

Câți ani are Denise Rifai, celebra prezentatoare de la Kanal D. „Am și eu momentele mele de slăbiciune”

Te-ai întrebat vreodată în ce an este născută Denise Rifai? Ei bine, vârsta celebrei prezentatoare poate fi surprinzătoare pentru mulți.

Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, unde are audiențe de apreciat.

Jurnalista s-a născut pe data de 26 septembrie 1985 și are frumoasa vârstă de 36 de ani.

Timp de aproape nouă ani, Denise Rifai a lucrat la Realitatea TV, apoi la Realitatea Plus.

Din 2020, jurnalista s-a mutat la Kanal D.

„Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piaţa media din România. Eu voi rămâne aceeaşi Denise Rifai”, declara jurnalista după ce a plecat de la Realitatea.

„Sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea”
Într-un interviu acordat recent revistei Unica, Denise spune despre ea că este un om bun, cu credință în Dumnezeu.

„Dar pe lângă femeia puternică, îndrăzneață, sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea. Sunt un om bun, structural, cu credință în Dumnezeu, iar curajul îmi vine tocmai din dorința de a face bine. Nu suport minciuna, oamenii care își umilesc semenii și am și eu momentele mele de slăbiciune. Dar mereu găsesc în mine resurse pentru a reveni și mai puternică decât înainte”, mărturisește Denise Rifai.

„Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață”
Denise Rifai a declarat recent că tatăl ei este arab.

„Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău”. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă”, a mărturisit Denise Rifai.

Cât timp a activat la Realitatea, Denise s-a aflat în „război” cu Mircea Badea, de la Antena 3.

„M-am săturat să fiu făcută în fel și chip. Îl anunț pe această cale pe Mircea Badea că îl aștept la Tribunal. E cea mai frumoasă invitație pe care pot să o fac acestui individ, care are probleme (…). Domnul Mircea Badea iese la televizor și jignește, atât. Eu sunt una din persoanele jignite de el în mod constat. Domnul Badea atât face, atât știe și atât poate. E ciudat că la o emisiune televizată și cu un public atât, unde Mircea Badea e o figură consacrată, să auzi continuu o serie întreagă de jigniri. Dacă acesta este tipicul emisiunii lui Mircea Badea, avem o problemă”, spunea jurnalista în urmă cu mai mulți ani.