International, Stiri

Catherine Zeta Jones nu dă semne că s-ar fi împăcat cu Michael Douglas

Uite cât de supărată îşi face cumpărăturile!

zeta

Se pare ca cei doi nu si-au putut rezolva problemele de cuplu, desi si-au acordat timp si spatiu pentru a-si pune ordine in ganduri si pentru a incerca sa se redescopere unul pe celalalt.

Zvonurile conform carora Michael Douglas s-ar fi impacat cu Catherine Zeta Jones au fost spulberate zilele trecute, cand actrita a fost surprinsa de paparazzi in timp ce iesea dintr-un supermarket si se indrepta cu un cos de cumparaturi spre masina.

EXCLUSIVE: Catherine Zeta-Jones goes grocery shopping near her Bedford, NY home

Desi toti se asteptau ca actrita sa fi depasit perioada neagra din viata ei, cand problemele psihice care au luat nastere in urma despartirii de sotul ei, au pus stapanire pe ea si au determinat-o sa apeleze la ajutorul medicilor pentru rezolvarea lor, se pare ca lucrurile nu merg nicidecum din ce in ce mai bine pentru ea, ci din contra aceasta este din nou singura si trista.

EXCLUSIVE: Catherine Zeta-Jones goes grocery shopping near her Bedford, NY home

Vedeta, care cu siguranta nu era in cea mai buna forma, a fost fotografiata in parcarea unui magazin, in momentul in care isi ducea cumparaturile la masina. Cu privirea in pamant si ingandurata, felul in care arata actrita a fost dovada clara ca aceasta nu s-a impacat cu sotul ei, desi purta in continuare verigheta pe deget.

blank