International, Stiri

Cateii celebritatilor – rasfat a la Hollywood!

Multe celebritati sunt iubitoare de animale de companie, pe primul loc situandu-se cateii, adorati, rasfatati si faimosi, ca si stapanii lor, ale caror alegeri in ceea ce priveste rasa patrupezilor cu blanita sunt uneori bizare.

Hollywood-ul este invadat de animale de companie, deoarece nu putine vedete sunt stapanele sau, dupa cat de rasfatate sunt animalutele, in stapanirea cate unui catel sau a mai multora, pe care-i poarta cam peste tot.

Blake Lively o porata pe micuta Penny in brate, ca si Jessica Simpson pe dragalasa Daisy, in timp ce Miranda Kerr este vazuta pe aeroporturi, in desele ei calataorii, impreuna cu Frankie, catelusul ei.

Starul din “Saga Amurg” – Kellan Luz (Emmett Cullen), ai carui muschi nu sunt egalati decat poate de cei ai lui  Taylor Lautner (Jacob Black), este intr-o forma superba si pentru ca, pe langa faptul ca merge la sala, alearga foarte mult, iar Kola, catelul lui, il insoteste intotdeauna.

Paris Hilton este recunoscuta ca mare iubitoare de animale, la ea acasa existand camere special amenajate pentru acestea, iar catelusii ii poarta cateoadata pe toti in brate.

Charlize Theron faci plimbari lungi pe plaja de la Malibu, impreuna cu cei doi caini ai ei, iar Nicole Richie merge cu Foxxy si Clopatra, chiar sic and iese la o cafea cu prietenele.

Justin Timberlake are doi boxeri, pe care-I plimba in fiecare zi in parc, iar Jonas Brothers isi iubesc si ei foarte mult cateii pe care-I plimba adesea – Joe, impreuna cu Ashley Green, iar Nick, singur.

Miley Cyrus a avut mereu mai multi caini, pe care i-a ingrijit impreuna cu parintii ei, acum, aflati in divort, iar Britney Speras parca era si mai sexy cu catelusa ei in brate.

Rihanna era vazuta foarte des purtandu-si catelusul in brate, pe cand era bruneta, iar Lady Gaga pare ca este tarata de cei doi catei ai ei (talie mica) pe care-i plimba in lesa.