Showbiz, Stiri

Categorică! Bianca Drăguşanu nu vrea ca Victor Slav să facă o petrecere a burlacilor

Nunta anului va avea loc în 29 septembrie, la Ambasad’ Or din Otopeni. Bianca Drăguşanu a fost copleşită de locul ales pentru petrecerea de nuntă, spunând că este exact ca în visele sale. Nicuşor Stan, patronul restaurantului din Otopeni, a profitat de notorietatea vedetelor pentru a fi în lumina reflectoarelor atunci când o televiziune a filmat vizita viitorilor miri la locaţie.

Bianca VictorMeniul va fi stabilit abia mâine, dar Bianca a precizat deja că vor avea sărmăluţe, purceluşi de lapte la proţap la colţul tradiţional, dulciuri dietetice, nelipsitul tort. Cei doi iubiţi au stabilit ca meniul ales să fie tradiţional american.

De asemenea, Bianca ţine morţiş să aibă câteva “cadâne” – fără nici o legătură, evident, cu meniul american – fete care să bucure ochii invitaţilor bărbaţi. Ele vor dansa foarte aproape de piscină şi de barul unde se află şi locul de trabuc şi de narghilea.

Emoţionată şi copleşită de apropierea datei nunţi, Bianca a mai dezvălui că verighetele sunt deja gata şi că vor fi din “metal galben cu pietre roz”.

BiancaBianca i-a spus lui Victor, printre sărutări, că atât de mult îi place retaurantul încât ar vrea să aibă o nuntă ca în poveşti, care să dureze trei zile. Gazdele au evitat să spună dacă e posibil, însă Nicuşor Stan i-a propus imediat lui Victor să facă o petrecere a burlacilor tot acolo.

Bianca a sărit ca arsă şi a zis: “A, nu!. Nici o petrecere a burlacilor!”.  Probabil că este foarte geloasă, mai ales că gazda i-a sugerat viitorului mire că ar putea aduce câteva dintre “cadânele” care vor dansa şi la nuntă.

Bianca şi Victor au spus că la nuntă aşteaptă circa 300 de invitaţi.

Irina Ştefănescu