Necenzurat, Stiri

Câte variante sunt pentru celebra poziţie „69”?!

Poziţii de sex oral care merită încercate!

sex 69

Când vine vorba de sexul oral, partenerii se satisfac pe rând şi mai rar se gândesc încă de la început să încerce prea bine cunoscuta poziţie 69. Nu este deloc plictisitoare şi în niciun caz complicată, dar cu siguranţă merită să-i dai un „twist” vieţii tale sexuale şi s-o încerci. Citeşte mai departe şi cum poţi varia poziţiile de sex oral:

69 clasic

Partenerul tău stă întins pe spate, iar tu deasupra lui, cu capul înspre picioare. Este una dintre cele mai bune poziţii pentru sex oral pentru că ambii parteneri pot fi satisfăcuţi în acelaşi timp.

69 inversat

De obicei este mai comod ca persoana mai mică de înălţime – adică femeia de cele mai multe ori – să stea deasupra. Însă puteţi sta şi invers: partenerul deasupra, iar tu dedesubt. Tu te mişti mai puţin şi stai mai confortabil, pe spate. Această poziţie se numeşte 69 inversat.

69 aplecat

Dacă simţi că poţi sta vreme de câteva minute cu capul în jos, atunci nu te opreşte nimic să încerci această poziţie. El trebuie să stea în fund, cu picioarele larg desfăcute, iar tu aplecată în faţa lui, cu posteriorul spre el. Trebuie să te apleci destul de mult cât să ajungi să îi faci sex oral. Ca să stai mai comod, îţi poţi flexa uşor genunchii.

69 cu capul în jos

Dacă aveţi poftă să vă aventuraţi într-o poziţie ceva mai periculoasă, o puteţi încerca pe aceasta – însă numai dacă el are destulă forţă ca să te ţină în braţe şi dacă tu poţi sta atârnată cu capul în jos. El se aşează în fund pe marginea patului, iar tu vii din spatele lui, îţi aşezi capul pe picioarele lui şi le înfăşori pe ale tale în jurul gâtului său. El trebuie să îţi susţină greutatea, în timp ce îţi face sex oral. Pentru mai mult echilibru, te poţi ţine cu mâinile de marginea patului. Iar dacă vreţi ceva mai extrem, încercaţi aceeaşi poziţie, însă el stă în picioare de data aceasta.

Podul 69

Aceasta este una dintre cele mai complicate variaţii ale poziţiei 69, însă dacă o reuşiţi, puteţi fi mândri. Nu se numeşte podul degeaba, ci chiar seamănă cu „podul” – cel pe care îl făceai la orele de sport la şcoală – însă este o variantă porno. În timp ce bărbatul stă întins pe spate, tu faci podul deasupra lui astfel: picioarele desfăcute deasupra capului său, stai în genunchi, şi te laşi pe spate până ajungi la penisul său. Totodată, şi el trebuie să fie destul de bine dotat ca să puteţi pune în aplicare această poziţie.

 

 

blank