Showbiz, Stiri

Catanga: “Nu pot canta la acordeon din cauza sanilor prea mari!”

Cornelia Catanga si-a pus silicoane in urma cu un an si jumatate, in secret. Cantareata a vrut sa-si ridice sanii si a apelat la aceasta interventie chirurgicala. Acum insa, e decisa sa-si scoata implanturile pe motiv ca o deranjeaza in timpul spectacolelor.

media_140923312312039600

In urma cu mai bine de un an, Cornelia Catanga a slabit in jur de 20 de kilograme, iar sanii i s-au lasat si mai tare. Solista s-a consultat cu partenerul ei de viata, Aurel Padureanu, si a decis sa-si faca interventie ca sa-si ridice bustul. A facut-o in mare secret! Acum, Catanga ne-a dezvaluit ca abia asteapta sa scape de implanturi si sa devina femeia naturala care a fost.

media_140923347899103100

“Mi-am pus si eu silicoane in urma cu un an si jumatate, dar am facut-o pe ascuns, nu am vrut sa afle nimeni. Si nu s-a aflat. Am vrut silicoane pentru ca slabisem si mi s-au lasat sanii si mai tare decat erau. Eu aveam sanii lasati pentru ca l-am alaptat pe fiul meu, Alexandru, pana la aproape un an si jumatate. Si mi-am pus niste silicoane mici ca sa nu se vada ca am, sa para naturali. Acum sunt hotarata sa le scot pentru ca nu le mai suport. In plus, am fost in vacanta in strainatate si m-am lovit la un san. A venit un val puternic si m-am lovit la sani.

media_140923348363019100

Cei de la hotel au chemat salvarea si a venit in cateva minute. Mi-au dat calmante si o crema, un unguent cu care sa ma masez ca sa se aseze siliconul la loc. Mai mult, sunt hotarata sa renunt la ele pentru ca ma incomodeaza la spectacole. Nu pot canta la acordeon din cauza sanilor prea mari. Eu cant la acordeon de 40 si ceva de ani, iar de cand am silicoane nu mai pot canta pentru ca ma doare pieptul. Intr-un an si jumatate, am cantat de cateva ori la acordeon, dar asezata pe scaun, nu in picioare. Vreau sa fac aceasta interventie cat mai curand pentru ca, pana la nunta, in octombrie, sa ma vindec. Vreau sa fac nunta cu Padureanu la jumatatea lunii octombrie”, a declarat Catanga pentru WOWbiz.ro.