Showbiz, Stiri

Catanga a fost impinsa de diavol sa se sinucida

 Catanga a povestit despre tentativa ei de sinucidere din tinerete cand a vrut sa inghita un pumn de medicamente

CatangaCatanga a avut multe probleme interioare. Chiar si in tinerete a avut probleme sufletesti care au impins-o catre tentativa de sinucidere. A incercat sa inghita un pumn de medicamente, iar dorinta a fost atat de mare catre acest gest, pentru ca in cazul in care se trezea din somnul medicamentelor, isi ascunsese alte medicamente, de „rezerva”, ca sa duca totul pana la capat.

Catanga regreta intamplarea si a spus ca a fost impinsa de diavol sa recurga la acest gest. Pe de alta parte, cantareata este si acum vulnerabila dupa ce a pierdut copilul.

„Mi-am ascuns alte medicamente sub perna ca, daca ma mai trezesc, sa mai iau. Diavolul m-a impins! La spital m-au bagat direct la terapie intensiva, unde mi-am revenit in vreo 10 minute. Mi-am smuls perfuziile si am iscalit sa ma externeze pe propria raspundere. Am mai facut-o o data, dar nu eram cu Padureanu. Tare de mult. Nu mai stiu exact cand. Tot cu pastile am incercat, dar erau unele mai usoare. Atunci m-au gasit oamenii cazuta pe strada si m-au dus la spital. Greseala mea cea mai mare a fost ca am iesit la TV si am vorbit despre sarcina. Nu trebuia! Am urmat un tratament si acum ma simt din nou bine”, a spus Catanga. . 

 

blank