Sport, Stiri

Cătălina Ponor”După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor”

Cătălina Ponor”După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor”

blankTensiunea pluteşte în aer la o competiţie de anvergura Jocurilor Olimpice, mai ales într-o finală în care 15.000 de perechi de ochi, sunt ţintiţi asupra ta.

După ce a obţinut medalia de argint la sol, Cătălina Ponor a declarat pentru Dolce Tv că după evoluţia de la sol şi-ar fi dorit sa primească nişte felicitări din partea antrenorilor. Aceasta a mai ţinut să precizeze că se va retrage din sport, fără regrete şi că a făcut tot ce a putut în gimnastică.

Cătălina Ponor : „După sol, mi-aş fi dorit să primesc şi nişte felicitări din partea antrenorilor, dar asta este. Multumesc familiei şi prietenilor care au fost alături de mine”, a spus Ponor cu ochii înlăcrimaţi.

„O să mă retrag din sport, dar mă retrag fără regrete pentru că am făcut tot ce am putut să fac în acest sport şi am adus medalii României.”

Cea citată mai sus a mai declarat că „Bârna a fost dezamăgitoare. As fi putut face mai mult, dar am simţit presiunea şi am fost nervoasă.”

Cu toatea cele petrecute la JO de la Londra, gimnasta Cătălina Ponor, se gândeşte la întemeierea unei familii. Tommy Ramos i-a cucerit inima campioanei şi cei doi au hotărât ca după olimpiadă să se logodească.

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

blank