Showbiz

Cătălina Bibire, imagini de senzație din vacanță, în costum de baie. Cum a surprins-o Vlad

Cătălina și Vlad, foștii concurenți din sezonul 7 al emisiunii „Mireasa”, nu doar muncesc împreună, ci și se relaxează în cuplu. Recent, cei doi au publicat imagini superbe dintr-o vacanță pe rețelele sociale.

Cătălina și Vlad Bibire sunt prezenți pe rețelele sociale, împărtășind cu fanii lor momente din viața lor. Recent, cei doi au avut parte de o vacanță. Împreună au savurat razele soarelui, iar Vlad nu a ezitat să împărtășească imagini cu frumoasa sa soție pe rețelele sociale.

Vlad a surprins-o pe Cătălina într-un costum de baie, relaxată pe un șezlong. Imaginile au fost apreciate de cei care i-au susținut în timpul sezonului 7 al emisiunii „Mireasa”. Cătălina a ales un costum de baie întreg de culoare neagră, cu un decolteu generos. Atât Cătălina, cât și Vlad, par zâmbitori, semn că viața lor în afara casei „Mireasa” decurge așa cum și-au dorit.

Cei doi nu ezită să împărtășească imagini în care se afișează în ipostaze tandre și apropiate.

blank

Cătălina și Vlad s-au cununat civil în finala sezonului 7 al emisiunii „Mireasa”, după ce au rostit jurăminte emoționante.

„Șoarecule, dacă până să vin la emisiune credeam că am cea mai frumoasă viață, mă mințeam. Mi-ai dat lumea peste cap. Ești persoana care mi-a schimbat toate principiile de viață. Împreună am trecut prin toate. Te iubesc din tot sufletul meu,” i-a mărturisit Vlad Cătălinei.

„Vreau să știi că sunt recunoscătoare pentru că te-am întâlnit. E pentru prima dată când simt să fac acest pas cu cineva. Împreună am hotărât că nu ne vom face promisiuni, dar să știi că voi încerca de fiecare dată să nu te judec, să te înțeleg,” a spus Cătălina.

Cei doi au spus un hotărât „DA” în fața primarului.

Povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina din sezonul 7 al emisiunii „Mireasa” a început cu o schimbare de direcție. Cătălina și-a arătat inițial interesul pentru Mihai, dar a realizat rapid că nu se potrivește cu el. Apoi, atenția ei s-a îndreptat către Vlad, iar apropierea lor a fost naturală.

Citește și  Brenciu prooroceşte că Dani Oţil va fi tătic în decembrie

Deși a urmat sentimentele sale, Cătălina a avut nevoie și de aprobarea familiei. A simțit o dezamăgire profundă când nu a primit niciun mesaj de sprijin din partea celor dragi, iar atunci când mesajele au sosit, a trăit o nouă dezamăgire. Familia îi vedea pe ei ca pe prieteni buni mai degrabă decât ca pe un cuplu.

Cu toate acestea, Cătălina și Vlad au continuat să își urmeze inima, iar în final s-au cununat civil în cadrul emisiunii, rostind jurăminte emoționante.

blank