Cătălin Tomată, fostul soț al Elenei Băsescu, are o nouă iubită cu care s-a afișat pe rețelele de socializare.

Cătălin Tomată s-a afișat alături de o nouă cucerire, în persoana unei domnișoare subțirele, cu părul lung, care seamănă cu Eba, atunci când era mai tânără. Deși mulți credeau că între cei doi foști soți mai există șanse de împăcare, având în vedere că au și un copil împreună, Tomată a postat o fotografie împreună cu o brunetă frumușică.

Îndrăgostiți se aflau într-un restaurant de fițe, unde s-au și fotografiat împreună.

Cătălin Tomată și Elena Băsescu au decis să pună punct mariajului de doi ani în 2019. Foștii soți au împreună o fetiță, care a împlinit în această vară vârsta de trei ani.

Ei nu au dezvăluit niciodată motivul pentru care s-a ajuns la divorț, dar o lungă perioadă de după despărțire s-au luptat pentru custodia micuței la tribunal.

Elena Băsescu, în Parlamentul României, fără să fie votată: „Vreau să fac ce-mi place”
Cum a ajuns Elena Băsescu în Parlamentul României. Acum, Eba este unul dintre cei 9 consilieri parlamentari de la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaților. A fost europarlamentar, apoi s-a angajat, în 2019, la grupul parlamentar al Partidului Mișcarea Populară, înființat de tatăl ei.

”Îmi place foarte mult activitatea parlamentară și tot ce ține de Parlament și chiar dacă nu am intrat în Parlament ca demnitar, mi-am dorit să-mi continui activitatea în cadrul instituției. Adică vreau să fac ce-mi place”, a declarat Elena Băsescu pentru Stirileprotv.ro.

În 2020, Elena Băsescu și-a dorit să ajungă deputat, însă nu a reușit, așa că a rămas pe contractul de consilier. Cu 16 ani vechime pe cartea de muncă, ea câștigă acum puțin peste 5.000 de lei.

“E un om modest, un om cu care se lucrează foarte ușor, care în ciuda demnităților publice pe care le-a avut are o spontaneitate și o decență în comunicare, nu se consideră deasupra celorlalți colegi”, a declarat Ștefan Mușoiu, președintele Comisiei de Afaceri Europene.

Fiica fostului preşedinte a postat pe Facebook că s-a vaccinat împotriva Covid-19, la Parlamentul României – Camera Deputaţilor. Imediat, unii internauţi au atacat-o, acuzând-o că a sărit rândul la vaccinare. Prezenţa acesteia în Parlament e explicată prin faptul că este angajată a legislativului României.

Antena 3 spune că aceasta a fost apoi angajată pe perioadă nedeterminată, Elena Băsescu a ajuns să fie consilieră la Comisia de Afaceri Interne, din moment ce PMP nu a mai trecut pragul. Potrivit sursei citate, Elena Băsescu ar avea o leafă de aproape 6.000 de lei lunar