Showbiz, Stiri

Cătălin Munteanu este el feroce pe teren, dar acasă este ca un mieluşel

Soţia îl târăşte prin magazine ca pe un căţeluş

Catalin

Daca in fotbal a fost poreclit „Cap de zmeu”, in familie cu totul altfel stau lucrurile in ceea ce il priveste pe Catalin Munteanu. „Zmeul” se transforma in „catelus”, playmaker-ul dinamovist fiind pus cu botul pe labe de sotia lui, Dana.

Revenit in echipa lui Dinamo dupa mai bine de noua luni de cosmar – a suferit o ruptura de ligamente -, Catalin Munteanu rade cu un ochi, dar cu altul plange.

Mijlocasul facut celebru de Steaua, dar care de cativa ani apara culorile rivalei de moarte, Dinamo, este fericit de revenirea pe teren, refacandu-se dupa grava accidentare care i-a pus in pericol cariera.

Pe de alta parte insa, fotbalistul, in varsta de 34 de ani, are mult de furca in familie, sotia lui dandu-i foarte mari batai de cap.

Catalin Munteanu si Dana au fost surprinsi de paparazzii intr-un mall bucurestean. In timp ce nevasta lui vorbea la telefon, „Cap de zmeu” impingea din greu la caruciorul in care se afla baietelul nou-nascut al familiei Munteanu.

Cei doi soti au oprit apoi intr-un magazin de jucarii, Catalin fiind pus din nou la treaba, dupa care a urmat mult asteptata recompensa: o cina in familie, intr-o pizerie din mall.

Catalin si Dana Munteanu se cunosc din liceu. Cei doi sunt casatoriti de 16 ani si au impreuna trei copii: doi baietei, in varsta de 9 ani si, respectiv, 7 luni, si o fetita in varsta de 4 ani.

Dana Munteanu este femeie de afaceri, fiind implicata intr-o firma care se ocupa cu organizarea de evenimente speciale. Este asociata cu Raluca, sotia unui alt fotbalist, Emilian Hulubei.

blank