Showbiz, Stiri

Cătălin Măruţă, răscolit de amintiri

Măruţă: “A pierit fulgerător!”

1_c8ee73_b4f5aff347

 Cătălin Măruţă nu a uitat-o pe cea care a dispărut fulgerător dintre noi, Laura Stoica, iar astăzi, când aceasta şi-ar fi aniversat ziua de naştere, prezentatorul îi aduce un omagiu emoţionant.

“Vreme de multi ani, pe 10 octombrie, showbiz-ul si toti cei apropiati sarbatoreau ziua Laurei Stoica. Lantul acestor frumoase petreceri s-a frant brusc in 2006, cand Laura a pierit fulgerator intr-un accident de masina, pe cand se intorcea de la un concert, din provincie. S-a stins odata cu cel ce ii era logodnic atunci (Cristi Margescu, ex-membru al trupei Metrorock). Laura era insarcinata si extrem de emotionata ca, in sfarsit, dupa multe asteptari, avea sa devina mama. La sapte ani de la disparitia ei, inca nu putem trece indiferenti peste ziua ei de nastere, ii datoram acestei artiste foarte mult – hituri, inovatii in muzica si tot ceea ce am invatat de la ea in general, de la atitudinea ei pozitiva, onesta si plina de generozitate”, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook.

2_987174

Pe 9 martie 2006, Laura Stoica şi iubitul ei şi-au pierdut viata într-un cumplit accident de circulaţie. Şoferul unei Dacii a intrat cu viteză pe contrasens şi a izbit violent autoturismul în care se aflau cântăreaţa, însărcinată, şi logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu.