Showbiz, Stiri

Catalin Maruta a primit oferte tentante de la doua televiziuni.

Catalin Maruta a marturisit recent ca a primit in ultima perioada oferte din ce in ce mai tentante din partea televiziunilor din Romania.

Catalin-Maruta-a-primit-oferte-tentante-de-la-doua-televiziuni--Ce-spune-prezentatorul-TV-despre-plecarea-din-Pro-TV-

Chiar daca beneficiile salariale erau imense, Maruta a marturisit ca nu este inca pregatit sa paraseasca Pro TV.

“Am avut parte de propuneri interesante. Doua dintre ele chiar erau foarte serioase, de la doua televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap sa plec. Sunt de sapte ani aici, l-am inceput pe al optulea.

Am prins radacini in televiziunea unde, marturisesc, mi-am dorit dintotdeauna sa ajung, inca de cand eram un debutant. Am invatat enorm la Pro TV, am parte de o echipa senzationala si simt ca, deocamdata cel putin, nu exista niciun loc unde m-as simti mai implinit profesional. Televiziunea este prima si cea mai mare pasiune, dar, desigur, mai am si altele. As putea sa lucrez in radio, de exemplu, si as face asta cu mare placere daca ar fi cazul. Am debutat la radio, iar asta nu se poate uita. N-as avea cum. Asa am capatat incredere in mine, asa am invatat sa comunic frumos cu publicul”, a declarat Catalin Maruta pentru ziarulring.ro.